Ce se întâmplă dacă pui aspirină în cadă și în chiuvetă. Trucul la care nu te așteptai

Ce se întâmplă dacă pui aspirină în cadă și în chiuvetă. Trucul la care nu te așteptai
Ce se întâmplă dacă pui aspirină în cadă și în chiuvetă. Trucul la care nu te așteptai

Utilizările multiple ale aspirinei sunt mai puțin cunoscute. Iată în rândurile de mai jos cât de folositoare poate fi!

 Mai precis, puțini știu că acest medicament poate fi folosit pentru curățarea băii, rezultând nu doar în igienă, ci și în strălucire pentru cadă și chiuvetă.

Citește și: Ce se întâmplă dacă îți cureți pantofii cu coaja de banană. Trucul la care mulți apelează

Cum să obții o baie strălucitoare

Dorința tuturor de a avea un cămin curat este universală, însă mulți recurg la produse chimice costisitoare pentru acest scop.

Cu toate acestea, puțini cunosc un truc simplu care poate transforma cadă și chiuvetă în aspectul lor inițial.

Necesitând doar aspirină, acest proces poate fi realizat cu ușurință. De obicei utilizată pentru igienizarea rufelor, aspirina poate deveni un instrument util pentru curățare căzilor.

Cum poți face soluția

Acest truc necesită trei comprimate de aspirină pentru a fi pus în practică.

Trebuie să mărunțiți pastilele până devin pulbere, după care adăugați puțină apă pentru a forma o pastă consistentă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru a intensifica rezultatul, puteți încorpora puțin bicarbonat în amestec. Apoi, turnați soluția obținută peste suprafețele murdare din baie, iar pentru a facilita procesul, puteți utiliza un burete înmuiat în cantitatea corespunzătoare de soluție.

Apoi, buretele este folosit pentru a șterge suprafețele pe care dorim să le curățăm, iar pentru rezultate remarcabile, este important să umezim prealabil cadă și chiuvetă. Lasă soluția să acționeze pe suprafețe timp de câteva ore, permițându-i să-și facă efectul.

După scurgerea timpului, clătiți suprafața cu apă caldă, iar dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de rezultat, puteți reitera procesul. Astfel, veți obține o cadă și o chiuvetă curățată și strălucitoare, economisind atât timp, cât și bani prin utilizarea acestui truc eficient.

Dacă aveți soluție în exces, puteți să o utilizați pentru a îngriji plantele. Adăugând puțin detergent lichid la soluția existentă, puteți pulveriza această mixtură pe roșiile din grădină, contribuind la protejarea lor împotriva bolilor și îmbunătățirea recoltei.

Citește și: Ce trebuie să facă femeile ca rozmarinul să reziste cât mai mult timp în ghiveci. Trucul grădinarilor pricepuți!

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce se întâmplă dacă îți cureți pantofii cu coaja de banană. Trucul la care mulți apelează

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies