Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat. Trucul care îți va schimba viața

Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat. Trucul care îți va schimba viața
Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat. Trucul care îți va schimba viața

În rândurile de mai jos vei descoperi un truc care îți va schimba viața radical! Iată cât de utile sunt cojile de ouă și ce schimbări majore îți vor aduce în casă!

Iată de ce trebuie să pui coji în mașina de spălat. Gospodinele vor păstra mereu cojile de la ouă, după ce le vor folosi, deoarece le vor fi un ajutor pe cinste.

Citește și: Trucul care te va ajuta să nu mai arzi ceapa. Gospodinele pricepute știu care este cea mai bună metodă

Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.
Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.[Sursa foto: freepik]

De ce să pui coji de ouă în mașina de spălat

Coaja de ou este compusă în proporție de 95% din carbonat de calciu. În plus, conține și alte minerale care oferă protecție și nutrienți pentru puiul care se dezvoltă în ou. Astfel, coaja de ou are un rol important în dezvoltarea viitoarei găini și este utilă și în casa persoanelor.

În momentul în care ne dorim să ne albim cămășile, coaja de ou este un adevărat ajutor.

Pentru albirea hainelor, trebuie să păstrăm coaja de ou, apoi să o rupem în bucățele, iar la sfârșit să le punem într-un săculeț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, adăugam săculețul în mașina de spălat, lângă rufele pe care dorim să le aducem la culoarea lor inițială. La sfârșit se va vedea cu ochiul liber cum hainele îngălbenite vor reveni ca culoarea de altădată.

Îngrășământ natural

Pe lângă aspectele  prezentate mai sus, coaja de ou mai poate fi folosită și în grădină, deoarece funcționează foarte bine ca îngrășământ natural. Pe solul unde se va plasa coaja de ou pisată va exista mai multă fertilitate, iar buruienile vor fi mult mai dese.

Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.
Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.[Sursa foto: freepik]

Te scapă de petele de pe ceramică

După o anumită perioadă, mulți am realizat că pe cănile noastre apar pete care se iau destul de greu sau chiar deloc, oricât de mult am încerca să le curățăm. Așadar, coaja de ou este cea care ne va ajuta și aici.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot ce trebuie să faci este să pui câteva coji pisate de ou în cănile care au pete, să le umpli cu apă și să le lași așa pe tot parcursul nopții. În momentul în care le vei spăla a doua zi, vei observa cum petele nu vor mai exista.

Mini ghivece pentru semințele preferate

O coajă de ou poate fi utilizată ca un mini ghiveci în care semințele noastre pot fi plantate cu succes.

Trebuie să umplem coaja cu puțin pământ și să adăugăm semințele dorite. Datorită mineralelor din coaja de ou, semințele vor germina cu ușurință și vor crește plante sănătoase. Atunci când plantele sunt suficient de mari, putem să mutăm mini-ghiveciul într-unul mai mare, fără a fi nevoie să le separăm de coaja de ou, care va continua să hrănească rădăcinile.

Citește și: Ce trebuie să facă femeile pentru a salva morcovii înnegriți. Trucul util care previne risipa alimentară!

Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.
Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Efectul neștiut pe care îl au boabele de orez puse într-o sticlă de vin! Cu siguranță că vei vrea să încerci acest truc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies