Ce se întâmplă dacă pui cuișoare în vasul de toaletă. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă!

Ce se întâmplă dacă pui cuișoare în vasul de toaletă. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă!
Ce se întâmplă dacă pui cuișoare în vasul de toaletă. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă!

Află din rândurile următoare care este efectul pe care îl au cuișoarele puse în vasul de toaletă.

Toaleta reprezintă unul dintre cele mai utilizate obiecte din locuință, dar totodată este și locul unde se găsesc cele mai multe bacterii. Mai mult decât atât, pe lângă microbii care se simt ca la ei acasă în acel loc, ne confruntăm și cu apariția unor mirosuri neplăcute. Acestea pot deveni de-a dreptul supărătoare, mai ales că, indiferent de cât de mult am dori să scăpăm de ele, sunt veșnic prezente.

În magazine există o mulțime de soluții pentru curățat toaleta, care promit că dezinfectează în totalitate și că oferă un miros plăcut. Cu toate acestea, majoritatea conțin substanțe chimice pe care ar trebui să le evităm și sunt destul de costisitoare.

În acest caz, trebuie să știi că există o soluție naturală și mult mai accesibilă la preț.

De ce trebuie să pui cuișoare în vasul de toaletă

Citește și: De ce trebuie femeile să pună hârtie igienică înmuiată în oțet pe vasul toaletei. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

Ce se întâmplă dacă pui cuișoare în vasul de toaletă. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cuișoarele sunt ingrediente folosite în special pentru prepararea plăcintelor.

Acestea oferă o aromă specială preparatelor, dar pot fi folosite și în alte scopuri. Un truc foarte util este utilizarea cuișoarelor pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute care vin din vasul de toaletă.

Tot ce trebuie să faci este să le arunci în vasul de toaletă, iar mirosurile neplăcute vor fi înlocuite de mirosul dulce al cuișoarelor. Mai mult decât atât, ele te scapă și de bacterii.

Cum să împrospătezi mirosul în locuință cu ajutorul cuișoarelor

Citește și: Cea mai bună soluție naturală de curățenie! Trucul util pentru care ai nevoie de doar două ingrediente

Cum să împrospătezi mirosul în locuință cu ajutorul cuișoarelor

Pe lângă faptul că elimină mirosurile neplăcute din vasul de toaletă, cuișoarele te scapă și de mirosurile nedorite din locuință.

Pentru acest truc ai nevoie de o cutie de cuișoare, 9 linguri de bicarbonat de sodiu, un litru de apă și o sticlă sau un borcan. Opțional, poți adăuga și opt picături de ulei esențial de cuișoare sau de lămâie.

Tot ce trebuie să facă este să pui bicarbonatul de sodiu și cuișoarele în sticlă, iar apoi să adaugi apa caldă. Închide sticla și agită bine, iar dacă dorești, adaugă și uleiurile esențiale.

Pune amestecul într-un recipient și el va absorbi toate mirosurile neplăcute din locuință.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De ce trebuie femeile să pună sare pe hainele copiilor. Trucul util pe care fiecare mămică ar trebui să îl știe!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies