Ce se întâmplă dacă pui o monedă în frigider atunci când pleci în vacanță

Moneda in frigider
MOneda in frigider

Acesta este cel mai bun truc atunci când pleci în vacanță, iar după ce vei afla de ce, vei vrea să încerci și tu.

Plecarea în vacanță poate fi, pe lângă un motiv de mare bucurie și un mare stres. Înainte de a pleca în vacanță trebuie să ai grijă ca toată casa să fie în regulă, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute la întoarcere. Iată de ce este bine să lași o monedă în frigider atunci când pleci în vacanță. Este un truc pe cât de puțin cunoscut de mult, pe atât de util.

Desigur, pentru multe persoane, cea mai mare grijă atunci când pleacă în vacanță se referă la frigider. În cazull în care ai carne sau legume depozitate în congelator, automat că nu poți să scoți frigiderul din priză și să pleci în vacanță. De asemenea, mulți se gândesc la faptul că mâncarea lăsată în frigider mai multe zile s-ar putea altera.

Dacă frigiderul nu este folosit în timpul vacanței, atunci este indicat să folosești o monedă într-un castron sau o farfurie cu apă pe care să o pui apoi în frigider.

Lasă să înghețe complet apa din castron sau din farfurie. Deasupra gheții, așază o monedă și pune-o din nou în frigider cât timp ești plecat în vacanță.

Citeste si: Află cum poți să recuperezi cardul, în doar cinci minute, după ce a fost „înghițit” de bancomat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La întoarcerea din vacanță, scoate bolul cu apă înghețată din frigider. Primul lucru pe care ar trebui să îl observi este moneda, care ar trebui să stea deasupra gheții. Acest lucru indică faptul că în timpul vacanței tale alimentele au stat la aceeași temperatură scăzută, constant.

Mancare in frigider
De ce e bine sa tii o moneda in frigider[Sursa foto: Unsplash]

Însă, dacă vei găsi moneda pe fundul cănii, atunci trebuie să știi că în timpul vacanței s-a luat curentul, iar gheața s-a topit, așa că ar trebui să arunci alimentele din frigider care probabil că sunt alterate.

Citeste si: 5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din casă în 2022

Cum trebuie să depozitezi carnea și legumele în frigider

Cea mai rece zonă a unui frigider este raftul cel mai de jos, așa că atunci când ții carne în frigider așaz-o în acest loc după ce, în prealabil, ai împachetat-o foarte bine, pentru a nu se scurge.

De asemenea, păstrează fructele și legumele în compartimentul special pentru ele și evită să le speli înainte de a le ține în frigider.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cu ce ies petele de morcov de pe haine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies