Ce se întâmplă dacă pui un borcan cu lapte în cuptorul cu microunde! Trucul genial care îți va schimba viața

Borcan cu lapte
Borcan cu lapte in cuptorul cu microunde

Iată de ce trebuie să pui un borcan cu lapte în cuptorul cu microunde. Este un truc genial, care își va ușura viața.

Pentru multe persoane, cuptorul cu microunde este indispensabil. Fie că este folosit pentru încălzirea alimentelor sau pentru dezghețarea unor alimente, multe familii folosesc zilnic cuptorul cu microunde. Iată ce se întâmplă dacă pui un borcan cu lapte în cuptorul cu microunde.

O dimineață perfectă înseamnă pentru multe persoane o cafea aromată cu mult lapte. Există multe persoane care preferă cafeaua la ibric, dar folosesc puțin lapte pentru un gust mai plăcut.

Citeste si: Ce tipuri de vin trebuie să bei la somon pentru ca experiența să fie mai gustoasă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dacă te afli printre persoanele care își doresc o cafea cu spumă de lapte dimineața, atunci trebuie să știi și tu următorul truc.

Nu ai nevoie de un aparat special pentru spumarea laptelui, un aparat pe care să fii nevoit să îl cureți zilnic și să îți ocupe spațiu în bucătărie.

Citeste si: 5 trucuri pentru cartofi prăjiți gustoși pe care nu ți le-a spus nimeni

Cât timp se ține borcanul cu lapte în cuptorul cu microunde

Ai nevoie doar de un borcan de sticlă în care trebuie să pui puțin lapte.

Umple borcanul pe jumătate, pentru a lăsa loc să se formeze și spuma. Mai întâi trebuie să agiți bine laptele în borcan pentru a crea spumă timp de aproximativ un minut, cu capacul pus. Apoi, tot ce trebuie să faci este să lași borcanul în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Reține că trebuie să pui borcanul în cuptor fără capacul de metal. În acest fel, spuma se stabilizează și o poți turna în cafea.

Lapte in cuptorul cu microunde
Lapte in cuptorul cu microunde[Sursa foto: Unsplash]


În cazul în care nu folosești cuptorul cu microunde, spuma de lapte se topește rapid și nu mai oferă același gust plăcut. În plus, laptele călduț va oferi un gust mai bun cafelei. Folosește spuma imediat, deoarece se va dizolva în câteva minute.

Laptele recomandat este laptele care are 2% grăsime sau este degresat. Acest tip de lapte va face cea mai multă spumă.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De ce ar trebui să pui şerveţele umede în maşina de spălat? Trucul care-ţi va face viaţa mai uşoară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies