Ce se întâmplă dacă pui un ziar în frigider. De ce trebuie sa utilizeze femeile acest truc?

Ce se întâmplă dacă pui un ziar în frigider. De ce trebuie sa utilizeze femeile acest truc?
Ce se întâmplă dacă pui un ziar în frigider. De ce trebuie sa utilizeze femeile acest truc?

De-a lungul timpului, gospodinele au încercat diverse trucuri casnice. Orice femeie ar trebui să încerce trucul ziarului în frigider.

Acest truc le va ajuta pe gospodine să se bucure mai mult de alimente proaspete.

Ce beneficii aduce ziarul într-un frigider

Se pare că ziarele sunt multifuncționale, având mai multe scopuri, pe lângă cel informațional. De multe ori, oamenii se plâng pentru că fructele și legumele se strică, chiar dacă sunt ținute la rece. Pentru a ne bucura mai mult timp de fructele și legumele coapte din frigider, putem apela la acest truc: aceste alimente vor fi înfășurate în ziar și vor fi lăsate la rece.

Astfel, fructele și legumele se vor păstra proaspete mai mult timp.

Ziarul combate mirosul neplăcut din frigider

trucuri pentru frigider
Trucuri pentru frigider[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Pune o ceașcă de cafea în frigider! Trucul folosit de gospodine te va ajuta să economisești timp și bani

Acest obiect poate fi util în frigider, din mai multe puncte de vedere. Pentru a nu întâmpina mirosuri neplăcute în frigider, acesta trebuie curățat o dată pe săptămână. Fructele și legumele trebuie păstrate întotdeauna înfășurate în ziar. Gospodinele pot uda un ziar și așeza între rafturile din frigier, lăsându-l acolo peste noapte. Bucata de hârtie trebuie să stea pe o farfurie. Cu ajutorul acestui truc, mirosurile neplăcute din frigider vor fi diminuate.

Această metodă poate fi utilizată ori de câte ori este nevoie.

Alte trucuri utile cu ziar

ziar in frigider
Ziarul poate fi util în frigider.[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum a luat naștere prăjitura Pavlova. Care este povestea din spatele acestui delicios desert

Ziarele pot fi de ajutor chiar și la curățenia casei. Oglinzile și geamurile pot fi spălate și cu acest produs, în loc de cârpă.

Ziarul trebuie pulverizat cu o soluție specială de curățat geamuri, iar apoi rezultatele sunt uimitoare. Paginile unui ziar ne pot ajuta chiar și în grădină. Dacă veți așeza mai multe pagini umede de ziar în grădină, buruienile nedorite vor dispărea, deoarece le va fi imposibil să se dezvolte.

 La trimiterea unui colet fragil, ziarele pot înveli obiectul respectiv. În acest mod, produsul va fi protejat și nu se va deteriora.

Abțibildurile pot fi o problemă atunci când se află în locuri în care nu ne dorim să le vedem. Dacă vreți să scoateți un abțibild de pe o suprafață de sticlă, puteți să folosiți un ziar. Trebuie doar să turnați ulei vegetal peste el, iar apoi să lăsați să treacă 15 minute. După aceea, sticla trebuie ștearsă cu un ziar îmbibat în oțet.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies