Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare. Gospodinele adevărate folosesc acest truc

Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare. Gospodinele adevărate folosesc acest truc
Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare. Gospodinele adevărate folosesc acest truc

Sarea este un ingredient natural cu multiple beneficii în ceea ce privește curățarea. Datorită naturii sale, sarea este un agent de curățare sigur și eficient. Ea poate fi utilizată pentru a îndepărta mizeriile lipite, deoarece acționează ca un abraziv delicat.

 În plus, sarea are proprietăți antibacteriene, ceea ce înseamnă că poate contribui la eliminarea unor germeni în timpul procesului de curățare. Descoperă de ce este recomandat să cureți pardoseala cu sare și află trucul pe care numai gospodinele adevărate îl cunosc.

Citește și: Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași. De la sclipici strălucitor la unghii impecabile!

Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare

Sarea este un ingredient eficient în îndepărtarea petelor și un excelent dezinfectant, făcând-o potrivită pentru curățarea pardoselilor.

 Pe lângă aceste aspecte, sarea are și un rol recomandat în eliminarea energiilor negative. Atunci când adăugați sare în soluția cu apă folosită pentru curățarea pardoselii, este recomandat să spălați într-o direcție de la geam spre ușă, pentru a ajuta la eliminarea energiilor negative.

Pentru a preveni apariția furnicilor în casă, puteți utiliza un truc simplu, și anume să presărați sare pentru a le bloca calea. Acesta este un mod eficient de a ține la distanță familia de furnici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În plus, sarea poate fi utilă și în îndepărtarea diferitelor pete.

Să presupunem că ați vărsat lapte sau sos pe placa de bucătărie sau pe aragaz, iar aceste pete persistă. Pentru a le elimina, puteți aplica o pastă de sare și apă caldă pe zona pătată și lăsați-o să acționeze o perioadă de timp. Apoi, frecați cu putere, iar rezultatul va fi o dispariție a petei, făcând-o să pară că nu a fost acolo niciodată.

Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare.
Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare.[Sursa foto: freepik]

Gospodinele adevărate folosesc acest truc

Pentru a redobândi strălucirea inițială a oalelor și tigăilor din oțel inoxidabil și pentru a elimina petele de arsură, puteți folosi un amestec de sare și lămâie proaspătă curățată. Adăugați aproximativ jumătate de cană de sare de masă într-un castron mic și tăiați o lămâie proaspătă în două. Apoi, puteți utiliza această combinație pentru a curăța vasele, realizând mișcări ușoare, fără a apăsa prea tare, astfel încât să evitați zgârierea acestora.

Prin această metodă, vasele de bucătărie vor arăta din nou ca noi.

Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare.
Ce se întâmplă dacă speli pe jos cu apă și sare.[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce trebuie să pună femeile șampon în mașina de spălat? Trucul util care te scapă de pete și le oferă hainelor un aspect mătăsos!

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Experiment surprinzător! Ce se întâmplă atunci când torni sare în toaleta din baie? Efectul neașteptat te va uimi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies