Ce se întâmplă dacă tastezi codul 62 pe telefon. Funcțiile secrete ale mobilelor

Coduri secrete telefon
Coduri secrete telefon mobil

Iată care sunt cele mai populare coduri secrete pentru telefon și cum le poți folosi în viața de zi cu zi.

Telefoanele mobile au o mulțime de meniuri ascunse care pot fi accesate prin tastarea unor combinații de caractere. Iată în articolul de mai jos ce se întâmplă dacă tastezi codul „62” pe telefonul tău mobil.

Ne aflăm în plină eră a tehnologiei și, deși telefoanele de tip smartphone se află deja de câțiva ani buni pe piață, încă mai există surprize atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le pot face prin tastarea unor combinații simple.

Cei care folosesc telefonul mobil de la începutul anilor 2000 probabil că știu de celebra combinație #31# înaintea numărului de telefon care reușea să ascundă numărul de telefon.

Însă telefonul mobil mai ascunde și alte combinații secrete. Indiferent de producătorul telefonului, fiecare dispozitiv poate fi folosit pentru a afla o serie de câteva informații suplimentare. Cei care repară telefoane folosesc adesea aceste coduri pentru a ajuta la depanare.

Iată câteva exemple:

*## 21 îți permite să verifici dacă apelurile de pe telefonul tău (la un număr de telefon dat) au fost trimise.

*33*# – Această combinație dezactivează apelurile efectuate. Pentru a opri această funcție, apasă #33*pin#;

*3370# – această combinație activează codarea EFR. Această funcție îmbunătățește calitatea comunicării, dar reduce viața bateriei. Apasă #3370# pentru a dezactiva această funcție.

Citeste si: Truc genial pentru blugii largi în talie. Cum poți rezolva problema

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Coduri secrete telefon mobil
Coduri secrete telefon mobil[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui sare peste mop. Nu multe gospodine știu acest truc

*#*#4636#*#* – Codul arată semnalul de Wi-Fi, bateria, statistici de utilizare, precum și alte informații.

*#*#7780#*# – Codul acesta te ajută să te întorci instant la setările din fabric (resetează hard-ul). Șterge numai aplicațiile.

*#*#8351#*# – Codul acesta îți permite să asculți înregistrări cu vocea ta din ultimele 20 de convorbiri telefonice.


Coduri secrete telefon. Cum folosești codul 62

*#61#- AfiȘeaza numărul de apeluri pierdute.

Pentru a redirecționa un apel către un alt telefon

Citeste si: Cum să descarci certificatul COVID în 8 pași simpli

Tot ce trebuie să faci este să tastezi *#62#. Acest cod îți va arăta dacă datele tale sunt redirecționate atunci când efectuezi apeluri sau trimiți mesaje către numărul ales.

În plus, redirecționarea apelurilor este efectuată doar de către operatorul tău de telefonie mobilă și astfel poți face din meniu ca apelul să fie transferat către un alt număr de telefon. Pentru a opri această funcție, tastează codul 002#, fiind un cod valabil în majoritatea rețelelor.

*## 62 este codul asociat cu*## 21. Dacă se dovedește că apelurile tale sunt trimise, poți verifica*# 62# unde au fost trimise aceste apeluri.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies