Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat

Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat
Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat

Oţetul de mere este ingredientul care ne poate ajuta în foarte multe situaţii.

Fiecare dintre noi are o pereche veche şi confortabilă de blugi la care nu ar vrea să renunţe pentru nimic în lume. Problema este că nu mai arată nici ca la prima, nici ca la a doua purtare.

Acum blugii noştri favoriţi sunt uzaţi, deterioraţi, scămoşaţi, şi ne gândim că poate ne-am face de râs dacă ne-am mai afişa cu ei la serviciu sau la o întâlnire, seara, cu prietenii.

Dar, totuşi, nu ne îndurăm să renunţăm la ei...Partea bună, dragile noastre, este că nici nu trebuie să-i aruncăm la gunoi. Un truc ne poate ajuta să ne "salvăm" perechea preferată de blugi şi să o facă să arate aproape ca nouă.

Citeste si: De ce e bine să torni oțet în pantofi! Trucul care te ajută în multe situații

Oţetul de mere, "salvarea" blugilor tăi preferaţi, la care nu erai pregătită să renunţi

Oțetul de mere, căci el e produsul minune, e una dintre soluțiile magice la care poţi apela cu încredere. Acest sfat nu te va obliga să scoți mulți bani din buzunar și promite rezultate excelente de la prima spălare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru a păstra culoarea vibrantă a perechii tale de jeanși, tot ce trebuie să faci este să îi întorci pe dos și să îi stropești cu oțet de mere înainte de

a-i introduce în mașina de spălat.

Pentru a observa mai bine rezultatele, alege o pereche de blugi mai veche. În cazul în care nu agreezi mirosul de oțet, lasă-i câteva ore la uscat, pe balcon, sau în altă cameră. În doar câteva ore, vei avea impresia că abia ţi i-ai achiziţionat de la magazinul tău preferat.

Citeste si: Trucul perfect al gospodinelor pentru curăţenia de Paşte! Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe geamuri

Alt sfat de care ar trebui să ţii cont

Un truc foarte eficient este să atârni blugii în baie în timp ce faceți duș, astfel încât aburul să-și facă magia și să reînvie puțin mirosul balsamului. Un alt sfat este să speli jeanșii pe dos de fiecare dată.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies