Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea: „A avut un adevărat șoc...”

Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea
Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea

Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea după ce au anunțat că divorțează.

Andreea Bălan a dovedit în ultima vreme că l-a uitat de tot pe George Burcea, tatăl copiilor ei, iar acum este din nou fericită alături de noul său iubit.

De curând, au apărut și mai mult informații despre frumoasa artistă, acelea că Andreea Bălan ar fi divorțat deja de George Burcea dacă nu era pandemia. Cântăreața îl consideră acum pe George Burcea doar fostul soț și nimic mai mult, iar șansele de împăcare sunt nule.

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

„Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea
Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea

Citeste si: Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce în urmă cu un an a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan a decis să pună lucrurile la punct, să facă nunta cu George, pentru ca micuțele Ella și Clara să aibă o familie fericită. Însă, ultimele probleme de la începutul anului, precum și faptul că el nu și-a cerut scuze a fost un adevărat șoc pentru artistă.

„Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte.

Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea.

Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, au mai declarat sursele pentru Wowbiz.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies