Ce se poartă în toamna anului 2024. Ultimele tendințe în materie de modă

tendinte moda toamna 2024
Tendințe modă toamna 2024

Orice doamnă își dorește să fie în pas cu moda, indiferent de vârstă și de anotimp. Toamna se instalează cu pași repezi, iar garderoba noastră trebuie să fie pregătită. Află din acest articol care sunt ultimele tendințe în materie de modă, în toamna anului 2024.

Există o mulțime de articole vestimentare ideale de purtat toamna, pentru a concepe o ținută stylish și la modă. Totuși, acestea trebuie adaptate evenimentului la care mergi, momentului din zi și evident, siluetei tale. Descoperă în rândurile de mai jos ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba ta  toamna aceasta, dacă vrei să fii în pas cu moda!

Trench

trenduri toamna 2024
trenduri toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Poate cel mai popular articol vestimentar specific acestui anotimp este trench-ul. Orice doamnă trebuie să aibă o astfel de haină în garderobă, pentru că nu doar că este elegant și versatil, ci și destăinuie în timp. Trench-ul nu a ieșit niciodată din tendințe. De preferat este cel bej clasic, însă există o varietate de culori chic, precum: negru, kaki sau alb. Un alt avantaj al acestui tip de haină este acela că se potrivește cu foarte multe tipuri de încălțări și articole vestimentare.

Spre exemplu, vei arăta extraordinar cu un trench și o pereche de pantofi sau cizme cu toc. Totodată, nu vei da greș cu o apariție casual, formată din o pereche de blugi clasici, trench și niște ciocate sau chiar o pereche de pantofi sport. Gențile de piele, pălăriile și eșarfele sunt accesorii ce vor completa foarte frumos o ținută la care ai ales să porți un trench.

Pantalonii „wide-leg”

moda toamna 2024
moda toamna 2024 [Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Intrați în tendințe în special anul trecut, și toamna aceasta se poartă pantalonii de tip „wide-leg”. Aceștia se potrivesc pentru mai multe tipuri de siluetă și îți oferă un aer minimalist și la modă. În funcție de stilul pe care vrei să îl abordezi, poți purta acești pantaloni fie cu botine, sneakersi sau chiar pantofi cu toc.

De asemenea, se potrivesc de minune cu top-urile mulate sau cu o cămașă oversized.

Sacou supradimensionat

Sacourile sunt perfecte pentru toamnă, în special pentru momentele când încă nu s-a instalat atât de tare frigul. Acestea pot fi combinate în diverse stiluri și cu o mulțime de articole vestimentare, fie că vorbim de blugi, fuste sau chiar rochii. În toamna anului 2024, este esențial să ai în garderoba ta un sacou supradimensionat, ce te va scoate din impas atunci când nu ai idee cu ce să te îmbraci.

Culorile specifice toamnei, precum: kaki, vișiniu sau maro, sunt ideale pentru un astfel de sacou.

Ținute „all black”

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Negrul, simbol al eleganței și al simplități i, nu se va demoda niciodată. Toamna aceasta, ținutele „all black” sunt extrem de apreciate. Indiferent de locație și de silueta ta, nu vei da greș cu o astfel de alegere. Alege să combini fuste sau pantaloni negri cu bluze sau sacouri în aceeași nuanță, pentru a crea impresia că porți un costum.

Blugi largi

ce se poarta in toamna 2024
Ce se poartă în toamna 2024[Sursa foto: freepik]

În ultima perioadă, blugii largi au devenit mult mai apreciați decât cei foarte strâmți. Nu doar că avantajează mai multe tipuri de siluete, ci și sunt mai comozi. Aspectul lor stylish le-a oferit atât de multă popularitate. Toamna aceasta este esențial să ai o astfel de pereche de blugi clasici, fiindcă o vei putea purta în diferite combinații de ținute, fie că alegi să te îmbraci casual, sport sau elegant. Pentru o abordare casual, combină o pereche de blugi largi cu un tricou, o geacă de piele și o pereche de ghete sau sneakersi. Dacă îți dorești să mergi la birou sau la un restaurant, poți alege să îi porți într-un mod mai elegant, combinându-i cu o pereche de botine sau pantofi cu toc și o cămașă.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Tunsoarea fluture rămâne la modă. Idei pentru păr lung, mediu și scurt

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies