Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România

Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România
Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România

Finala Survivor România i-a adus din nou pe micul ecran pe Karina și Andrei, cuplul format la Survivor România.

Andrei și Karina s-au cunoscut la Survivor România, iar chimia dintre ei a fost observată imediat și de colegii de echipă.

Războinicii Andrei și Karina au plecat acasă cu cel mai frumos trofeul: povestea lor de iubire care, continuă acum departe de ochii telespectatorilor.
Cei doi îndrăgostiți au fost și ei prezenți în finala Survivor România, la ultimul Consiliu, pentru a-i susține pe cei 4 finaliști: Lola, Elena, Emanuel și Iancu.


Vă reamintim că desemnarea câștigătorului Survivor România a avut loc în urma voturilor telespectatorilor, pe parcursul difuzării ultimei ediții Survivor.

Citeste si: Elena Ionescu a câștigat Survivor România! Publicul a decis prin vot

 

Planuri după finala Survivor România.Andrei și Karina, pregătiți de o nouă viață

Extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, la fel ca momentele tandre petrecute pe insulă, pentru Andrei și Karina competiția e ca și câștigată, chiar dacă nu au ajuns în finala Survivor România.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

 
"Dragostea după survivor e fix cum imi imaginam. Din ce în ce mai bine. Am uitat de stresul competiției, de lipsa mâncării.

Acum putem să ne facem altfel de planuri, de viitor, ce facem când ajungem acasă.
Sunt super împăcată cu ce am făcut aici pentru că noi chiar ieșim super câștigați din competiția asta. ne avem pe noi doi, plecăm cu cel mai tare trofeu de aici, o viață întreagă după survivor.", a spus Karina.

Citeste si: Adevărul despre relaţia foarte apropiată dintre Botezatu şi Ilinca Vandici. Vedeta Kanal D a recunoscut. "Îl iubesc pe Cătălin" VIDEO EXCLUSIV!

 

Andrei își va împărți acum viața cu o adevărată Războinică

Războinicul a mărturisit că, cel mai probabil, Karina, olteancă desăvârșită, se va muta cu el la Bacău. Schimbarea, însă, vine și cu emoții.

Citeste si: Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

 

"Mă uitam și retrăiam emoțiile. Îmi place mult la Karina că e o persoană puternică și la un moment dat spuneam despre ea că e o războinică adevărată, ambițioasă, apoi mi-am dat seama că noi vom merge îmăpreună acasă. Dar, eu zic că ne vom descurca, eu sunt un băiat cuminte.", a mai spus Andrei.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies