Ce se va întâmpla cu cei care refuză vaccinul? Raed Arafat: „În România noi am...”

raed arafat despre cei care refuza vaccinarea
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat ce măsuri se vor lua în cazul persoanelor care vor refuza vaccinul.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat ce măsuri vor lua autoritățile în cazul celor care nu vor accepta vaccinul sub nicio formă.

Acesta a declarat că există țări în care se impune un certificat de vaccinare pentru a trece granița. Șeful DSU a continuat însă, spunând că în România nu vor exista discriminări sau reguli impuse în privința celor care nu vor dori imunizarea.

Este posibil însă ca aceștia să nu poată călători în țările care impun certificatul de vaccinare.

raed arafat despre cei care refuza vaccinarea

„Nu înseamnă (vaccinarea n.red) că îţi reiei normalitatea (…) E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună ‘poţi să vii dacă eşti vaccinat’. E posibil, asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta. În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli, dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni,

s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat”,  a declarat Raed Arafat pentru un post de televiziune. 

Citeste si: Traian Băsescu, declarații de ultimă oră! Se închid școlile din luna martie?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sorin C împeanu a vorbit despre gratuitatea călătoriilor pentru studenți

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut declarații pe data de 8 februarie despre eliminarea călătoriilor gratuite pentru studenți.

Sorin Cîmpeanu a vorbit despre o posibilă decizie cu privire la eliminarea călătoriilor gratuite în cazul studenților. Ministrul a declarat că sunt discuții pe această temă în cadrul Ministerului Transportului.

Acesta a explicat că transportul gratuit nu va fi eliminat, iar „elevii au transport asigurat”.

„Nu se elimină transportul gratuit. Elevii au trasport asigurat. Pentru studenți sunt discuții la nivelul Ministerului Transportului. Este vorba de acces gratuit la călătoriile cu trenul. Nu a luat nimeni în calcul eliminarea tuturor călătoriilor gratuite”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Realitatea PLUS.

Citeste si: Raed Arafat, despre noi măsuri de protecție împotriva pandemiei de coronavirus: "O să vedem cum sunt..."

 

De asemenea, ministrul a declarat că urmează discuții cu reprezentanții studenților, unul dintre obiective fiind „susținerea bugetelor astfel încât să nu scadă numărul studenților cu bursă.”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies