Ce semnifică, de fapt, anul 2023

ce semnifica anul 2023
Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile

Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile. Însă știați ce semnifică, mai exact, anul 2023?

Aflați din rândurile următoare ce semnifică, mai exact, anul 2023, dar și care sunt aspectele de care ar trebui să ținem cont. În plus, descoperiți și de ce este considerat anul 2023, anul singurătății și care sunt lucrurile la care ar trebui să fim mai atenți în acest an.

 

Ce semnifică, de fapt, anul 2023

Conform declarațiilor făcute de către numerologul Romeo Popescu, se pare că anul 2023 este reprezentat de cifra șapte, cifră care este cunoscută ca fiind o cifră de aer,

care poate duce în două direcții importante. Una este cea a înțelepciunii, iar cealaltă este cea a singurătății.

Anul 2023 este un an șapte, de vibrație universală șapte. Șapte în numerologie are două direcții foarte importante, și anume, cifra marii înțelepciuni, pe de o parte, și cifra singurătății, pe de altă parte.

Deci anul se anunță într-o formă duală. Ori o să vedem oameni foarte înțelepți care au diplome, care și-au descoperit vocația și unii care sunt singuri cuc.

Adică efectiv singurătatea o să îi apese ca o forță foarte puternică pe cap, izolați.”, a menționat numerologul Romeo Popescu.

horoscop 2023
Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Al cărui animal este anul 2023. Ce spune zodiacul chinezesc

 

Ce trebuie să facem în anul 2023

În numerologie există anumite aspecte pe care suntem îndrumați să le facem, pentru a ne da seama în ce punct al vieții noastre ne aflăm, dar și încotro

ne putem îndrepta, pentru a beneficia de mai multe aspecte pozitive, pe cât mai multe planuri cu putință.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În primul rând trebuie să fiu în relație cu mine însumi. Adică «cine sunt eu?», atunci acea întrebare ar trebui să fie în mintea tuturor. Și fiecare să ducă în înțelepciunea propriei sale identități.

Adică eu sunt un bărbat, hai să mă comport ca un bărbat. Eu sunt o femeie, hai să mă comport ca o femeie. Și atunci, în momentul respectiv, cel puțin, îmi dau seama de mine însumi și am oportunități mai mari.

Dacă merg haotic, efectiv în momentul respectiv, parcă ceva mă trage înapoi, parcă ceva mă face să fiu contra-timp și atunci oamenii mă izolează, pe de o parte și pe de altă parte, nici eu nu mai am chef de nimic și mă auto-izolez și zic «Nu mă interesează lumea asta, mai bine stau eu

liniștit în sufragerie»”, a declarat numerologul.

atentionari anul 2023
Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Numerele norocoase în 2023 pentru fiecare!

 

Ce reprezintă singurătatea din anul 2023

Specialistul în numerologie a menționat faptul că pe lângă înțelepciune, anul 2023 este reprezentat și de singurătate.

Cu toate acestea, se pare că nu este vorba despre singurătatea din cuplu, ca despărțire, ci mai mult despre cea în care timpul este petrecut împreună cu partenerul, însă amândoi vă simțiți departe unul de altul.

Va exista despărțire, în sensul că noi doi suntem împreună, dar fiecare are camera lui, deși stăm în aceeași casă. Aș spune o însingurare, pentru că eu nu sunt străin de mine și nici de persoana de lângă mine și nici vice-versa nu e valabil.

Și atunci, în momentul în care eu aleg să fiu singur chiar dacă stau cu cineva și consoarta mea alege să fie singură, chiar dacă este cu mine, în momentul respectiv te retragi, pentru că nu mai am ce să spun, nu mai am ce să fac cu tine, așa o să simt, și ea la fel față de mine.

Atunci este o problemă. Nu este o despărțire că eu îmi văd de treaba mea și tu de treaba ta, ci este o despărțire stând împreună, e mult mai profund.”, a precizat specialistul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

la ce trebuie sa fim atenti in anul 2023
Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Când e Mercur retrograd în 2023 și cum poți trece mai ușor peste aceste perioade

 

La ce trebuie să fim atenți în anul 2023

Atunci când vine vorba despre atenționări, se pare că numerologia ne indică faptul că ar trebui ca în acest an să descoperim ceea ce ne pasionează și să ordonăm lucrurile, astfel încât să avem și de câștigat din această pasiune.

Cea mai puternică atenționare pentru anul 2023 este că trebuie să vezi ce-ți place să faci în viață. Este cea mai bună, șapte este cifra înțelepciunii, iar cea mai mare înțelepciune a unui om este să înțeleagă ce îi place în viață.

2022 a fost un an al vocației, 2023 este un an în care poți să aplici vocația pe care ai descoperit-o și dacă nu ai descoperit-o, măcar acum pe ultima sută de metri, vezi ce îți place și fii sincer. Cred că sinceritatea în 2023 este cea mai importantă .”, a adăugat acesta.

anul 2023 cifra sapte
Abia ce am intrat în noul an și deja apar schimbări vizibile[Sursa foto: unsplash]

Citește și: 3 zodii vor fi afectate de Mercur retrograd, la începutul anului 2023



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Când e Mercur retrograd în 2023 și cum poți trece mai ușor peste aceste perioade

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies