Ce semnifică liniile din palmă. Aceste 7 linii majore arată totul despre destinul tău

ce semnifica liniile din palma
Ce semnifică liniile din palmă

Află din rândurile de mai jos ce semnifică liniile din palma ta, dar și ce spun acestea despre destinul tău!

Fiecare persoană se naște cu un anumit destin, de care va depinde întreg parcursul vieții acesteia. Pe cât de diferiți suntem ca aspect, pe atât de diferite sunt și viețile noastre. Există anumite trăsături ale corpului care ne vorbesc despre propria noastră viață. Descoperă în rândurile de mai jos ce semnificație are fiecare linie din palma ta, dar și cum trebuie să te raportezi la aceste informații!

Ce semnificație are fiecare linie din palma ta

Citește și: Ce înseamnă când vine un porumbel la geam

liniile din palma
Liniile din palmă[Sursa foto: freepik]

Citește și: 11 moduri prin care câinii își arată dragostea

La doar o scurtă privire către palmele noastre putem observa că avem câteva linii. Acestea sunt șapte ca număr și au o semnificație aparte: linia vieții, linia capului, linia inimii, linia destinului, linia banilor și cea a căsătoriei.

Iată ce semnificație importantă are fiecare:

Linia vieții pornește de sub degetul arătător și se termină aproape de încheietură. În funcție de fiecare, are diverse grosimi și lungimi. Aceasta este una dintre cele mai importante linii. În cazul în care este groasă, persoana respectivă este o persoană rezistentă și puternică, ce poate face față oricărei provocări de-a lungul timpului. O linie a vieții subțire sugerează o persoană sensibilă, care va face cu greu față provocărilor din viață.

Linia destinului este linia pe care nu o au toți oamenii, străbătând palma în două. Dacă ai o linie a destinului destul de proeminentă, te vei bucura de dezvoltare în viață. În caz contrar, dacă nu ai linie sau dacă este foarte subțire, înseamnă că ești un om independent, un spirit liber.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

liniile din palma semnificatii
Ce semnifică liniile din palmă[Sursa foto: freepik]

Linia inimii pornește din partea de jos a degetului mic, îndreptându-se către arătător. Aceasta reprezintă dragostea și iubirea din viața unei persoane. Cu cât este mai scurtă, cu atât respectiva persoană este mai rece și mai distantă.

Linia capului este cea care înjumătățește palma. În cazul în care această linie se suprapune cu cea a vieții, înseamnă că vei fi un om nesigur.

În cazul în care aceasta se întinde spre inelar, înseamnă că omul respectiv va avea o dependență față de cineva.

Linia banilor se află sub degetul inelar. Aceasta poate fi lungă sau poate fi marcată cu câteva linii. Dacă nu ai nicio linie, înseamnă că banii nu sunt o prioritate pentru tine și nu ești un om materalist. În cazul în care linia banilor este chiar la baza degetului inelar, te vei bucura de câștiguri financiare pe parcursul vieții.

Linia căsătoriei se află chiar sub degetul mic. Dacă aceasta este dreaptă, înseamnă că vei avea o singură căsnicie. Totuși, dacă această linie este întreruptă, înseamnă că vei avea probleme în mariaj.

Ce rol au liniile din palma dreaptă

Liniile din palma dreaptă sunt foarte importante deoarece mâna dreaptă este asociată cu responsabilitatea unei persoane, dar și cu primirea și dăruirea.

Chiar dacă ești stângaci, mâna dreapta este cea importantă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ce palmă se citește linia vieții

semnificatie linii de palma
Semnificație linii din palmă[Sursa foto: freepik]

Fiecare palmă este importantă și are propriile linii. Cu toate acestea, este esențial de înțeles faptul că mâna stângă și mâna dreaptă au diverse funcții. Așadar, alegerea mâinii este unul dintre cei mai importanți pași în această situație. Mâna stângă îți oferă informații legate de ceea ce ai acumulat pe tot parcursul vieții tale, în timp ce mâna dreaptă se referă la toate lucrurile și caracteristicile cu care te-ai născut. De asemenea, este foarte important de știut că niciodată nu se citesc liniile din palmă separat. Concret, în momentul în care decizi faptul că vrei să îți cunoști destinul, trebuie să înțelegi și să analizezi semnificația fiecărei linii din palmă. Din fericire, poți să îți analizezi singur destinul, citind în propria palmă!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce înseamnă măsurile 90-60-90 și de unde a apărut acest standard în frumusețe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies