Ce semnificație are fiecare cifră de destin. Cum calculezi cifra destinului

ce semnificatie are fiecare cifra de destin
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață

Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață. Însă știați care este cifra de destin care vă reprezintă?

Aflați din rândurile următoare cum vă puteți afla cifra destinului, chiar de la specialistul în numerologie, Oana Timofte. În plus, descoperiți și care este semnificația fiecărei cifre de destin, în parte.

 

Cum calculezi cifra destinului

Se pare că cifra destinului este mult mai importantă decât credeau majoritatea persoanelor. Astfel încât, aceasta este cea care influențează atitudinea noastră, comportamentul pe care îl avem, dar și acțiunile pe care le facem.

Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a afla aceste aspecte legate de destinul tău, este să îți calculezi cifra destinului, după cum urmează:

Cei de acasă să-și scrie ziua, luna, anul (în care sunt născuți). Ulterior vor aduna cifr ă cu cifră, până în momentul în care vor ajunge la un rezultat cu o singură cifră. Acea cifră reprezintă cifra destinului.

Excepție fac, numerele de destin 11, 22 și 33, pentru că sunt numere maestre .”, a menționat Oana Timofte, specialist în numerologie.

cum calculezi cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cele mai sincere zodii. Nu le stă în caracter să mintă

 

Ce semnificație are fiecare cifr ă de destin

Cifra de destin numărul 1

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 1, persoanele care se află sub această cifră, au tendința să aibă o stofă de lider, să fie ambițioase, dar în același timp și încăpățânate și orgolioase. Deși poate că nu vă așteptați, blocajele vin chiar în relația de cuplu.

În primul rând, ar trebui să conștientizeze că trebuie să reușească în viață, pe cont propriu.

În momentul în care ei vor reuși acest lucru, au extraordinare oportunități pe plan profesional, respectiv pe poziții de conducere și au capacitatea de a crea proiecte inovative, pentru că ei au o istețime aparte. Sunt deschizători de drumuri, sunt independenți.”, a completat specialistul.

Cifra de destin numărul 2

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 2, persoanele care se află sub această cifră, au tendința să dețină blocaje chiar din cauza nehotărârii, a zgârceniei și a frustrării, ceea ce poate duce la probleme cu familia.

Trebuie să învețe și să conștientizeze că au venit aici ca să coopereze, să învețe despre cooperare. Odată ce au învățat despre cooperare, oportunitățile le vor veni pe partea de parteneriate, atât pe parte personală, cât și pe parte sentimentală. Aici găsim persoanele care pot media foarte bine, găsind persoanele care studiază relații, acea persoană care poate iubi pentru doi.”, a declarat specialistul.

ce inseamna cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce rol are ascendentul. Metoda simplă de calcul

Cifra de destin numărul 3

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 3, persoanele care se află sub această cifră, au tendința să sufere blocaje din cauza faptului că sunt într-o continuă căutare de atenție, sub orice formă, motiv pentru care obișnuiesc să folosească manipularea

emoțională și victimizarea. Toate acestea, pot duce ușor la anxietate și depresie.

„Are noroc pe partea financiară, sunt aici ca să ne învețe cum să ne bucurăm de viață, iar comunicarea, arta, imaginația sunt așii din mânecă. Sunt cei care caută microfonul, cei care vor să fie în centrul atenției, dacă nu sunt băgați în seama, vin ei către tine.”, a mărturisit specialistul.

Cifra de destin numărul 4

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 4, persoanele care se află sub această cifră, au tendința să rămână în trecut și să nu-și dorească să evolueze. Cu toate acestea, autodisciplina este cea care îi poate salva din multe situații complicate.

„Ei au venit aici ca să învețe cum să-și construiască viața pe fundații solide, dar trebuie să facă acest lucru cu autodisciplina pe care ei o au, dar să nu rămână limitativi, pentru că ei sunt foarte pragmatici, fixiști, doar viziunea lor o văd și sunt foarte tradiționaliști. Ei au un plan pe care l-au făcut acum 100 de ani și nu se mai uită și după noutate și progres. Sunt foarte tehnici până când și în dragoste, se deschid foarte greu. Sunt oameni care nu cred până nu văd.”, a completat Oana Timofte.

cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Cifra de destin numărul 5

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 5, persoanele care se află sub această cifră, sunt știute ca fiind cele mai problematice. Astfel încât, blocajele intervin atunci când este vorba despre relațiile secrete și viciile, care duc, ca atare, la infidelități.

Aici vorbim despre rebelii numerologiei. Ei trebuie să învețe cum să folosească această dorință de libertate, să fie într-un mod calitativ, să provoace schimbarea, dar la fel, într-un mod calitativ. La 5 vin cu relații neoficiale, cu infidelitate, cu vicii, un 5 are cel puțin două căsnicii. Energia 5 vine cu schimbări bruște, neprevăzute. Le place spontaneitatea, le place noul.”, a specificat specialistul.

Cifra de destin numărul 6

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 6, persoanele care se află sub această cifră, întâmpină blocaje atunci când subiectul principal este comunicarea, mai ales din cauza faptului că lucrează pe incapacitatea de a refuza, iar acest aspect poate duce cu ușurință la neglijarea responsabilităților proprii.

„Trebuie să învețe să se bucure de responsabilități. Vin cu noroc financiar și cu echilibru pe familie. În schimb, trebuie să fie puțin mai îndrăzneți.”, a adăugat Oana Timofte.

caracteristici in functie de cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: HOROSCOP 2023. Descoperă ce zodie are un an prosper pe toate planurile

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cifra de destin numărul 7

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 7, persoanele care se află sub această cifră, suferă blocaje din cauza faptului că sunt căutătoare de defecte, dar totodată și dependente de motivarea celorlalți, prin urmare, pot renunța oricând la un proiect, dacă nu primesc motivarea necesară.

Trebuie să învețe din propria experiență și că nimeni nu este de vină pentru ce li se întâmplă lor. Oportunitățile vin pe destin în momentul în care vei face uz de cunoștințe, pentru că sunt foarte curioși și îi interesează orice informație. Când vei folosi toate cunoștințele acumulate, vei avea foarte mult succes.”, a precizat specialistul.

Cifra de destin numărul 8

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 8, persoanele care se află sub această cifră, dețin o forță nemaivăzută, însă în ciuda acestui fapt, au tendința să-și piardă din potențial.

O forță extraordinară, dar își pierd oportunitatea și potențialul. Trebuie să învețe să-și fixeze obiectivele foarte precis și să acționeze către acele obiective, dar cu disciplină. Sunt foarte buni antreprenori, iar odată ce vor investi și vor fi angrenați în acea activitatea, cu siguranță vor avea succes. Ei caută statutul social, faima. Au capacitatea de a acționa cu sânge rece ”, a spus specialistul în numerologie.

ce este cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Cifra de destin numărul 9

Atunci când vine vorba despre cifra de destin 9, persoanele care se află sub această cifră, nu au destulă încredere în sine, dar nici în cei din jurul lor. Poate acesta este și motivul pentru care poate apărea incapacitatea de a se detașa de evenimentele negative, având probleme și în relațiile de familie.

Ei au venit aici să învețe cum să împartă compasiune, în momentul în care vor învăța acest lucru, vor veni oportunitățile pe destin. Din păcate, nu are încredere în el, nu are încredere în oameni și experimentează multă furie, ciudă, agresivitate. Au foarte mari capacități de clarviziune.”, a menționat specialistul.

Cifra de destin numărul 11, 22, 33

Atunci când vine vorba despre cifrele de destin 11, 22 și 33, se pare că persoanele care se află sub aceste cifre maestre, beneficiază de anumite oportunități în viață, în plus față de celelalte cifre de destin.

Potențial extrem de mare: 11 vine cu iluminare, 22 vine cu capacitatea de a construi sisteme la care se pot raporta, la fel de fel de mase de oameni și 33 vine cu o spiritualitate extraordinară și cu noroc financiar .”, a precizat numerologul.

ce reprezinta cifra destinului
Cifra de destin este cea care ne poate influența parcursul în viață[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 12 semne zodiacale: datele și trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn stelar



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

2023 ZODIAC! Horoscopul anului 2023 oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies