Ce sfat a primit la nuntă Aurelian Temișan, care i-a fost de mare ajutor în mariajul său și de la care nu s-a abătut niciodată. „Ne-am dat seama că are mare dreptate.”

Ce sfat a primit la nuntă Aurelian Temișan, care i-a fost de mare ajutor în mariajul său și de la care nu s-a abătut niciodată. „Ne-am dat seama că are mare dreptate.”
Ce sfat a primit la nuntă Aurelian Temișan, care i-a fost de mare ajutor în mariajul său și de la care nu s-a abătut niciodată. „Ne-am dat seama că are mare dreptate.”

Aurelian Temișan a mărturisit ce sfat a primit la nunta sa.

Aurelian Temișan are o carieră de succes, iar atunci când nu este în lumina reflectoarelor sau pe scena teatrului, acesta se bucură de familia frumoasă pe care o are. În cadrul podcastului Celebru și părinte cu Marius Gheorghiu, printre multe altele, Aurelian Temișan a mărturisit un sfat pe care l-a primit în ziua nunții și de la care nu s-a bătut niciodată, dându-și seama că este foarte important pentru ca relația să meargă mai departe.

Acesta a spus  că în momentul în care o persoană pornește în mariaj cu pretenții foarte mari pe care partenerul nu le îndeplinește, apar dezamăgirile, iar varianta cea mai bună este ca ambii parteneri să scadă pretențiile pentru a rămâne surprinși de gesturile persoanei iubite.  „Noi am primit un sfat la nuntă de la un prieten foarte bun, de care nu că ne-am ținut, dar ne-am dat seama că are mare dreptate.
Dacă vrei ca o căsătorie să meargă, scade pretențiile pe care le ai față de persoana din fața ta. Scade-le, că dacă el vine și te surprinde cu lucruri bune și cu atitudine bună, relația crește. Dacă tu ai pretenții și nu se întâmplă, normal că încep și dezamăgirile.”,
a spus Aurelian Temișan în cadrul podcastului.

Modul inedit prin care Aurelian Temișan și-a cerut în căsătorie soția

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei. Cât de greu a acceptat artistul că mama sa trebuie deconectată de la aparate: „Fă-i să se revadă.”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu
Aurelian Temișan și Monica Davidescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Și în momentul ăla, ca să n-o încurc, mai bine plec!” Aurelian Temișan a vorbit despre problemele din căsnicia cu Monica Davidescu

În urmă cu ceva timp, Aurelian Temișan a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre cum a arătat cererea în căsătorie pregătită pentru Monica Davidescu. „ Am făcut o masă de 8, să sărbătorim la 13 ianuarie, iar la un moment dat au venit doi chitariști, doi menestreli, care au început să cânte pe la mese, au ajuns și la noi și au început să cânte, nu mai plecau de la noi.

Le-am mulțumit și unul dintre ei mi-a dat o cutie. Mi-a dat o cutie și am deschis-o. În cutie mai era o cutie și în cutie mai era o cutie și așa vreo 7-8 cutiuțe, până am ajuns la ultima. Și când am deschis-o i-am zis Monicăi: „Vrei să...?” Aranjasem cu menestrelii. Nu știa despre ce e vorba. Am deschis până a apărut cutiuța aia care se vedea pe ea că era făcută în alt fel.
Alea erau niște cutii normale. Asta a fost modalitatea
.”, a povestit Aurelian Temișan.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Aurelian Temișan
Aurelian Temișan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum a cerut-o Aurelian Temișan în căsătorie pe Monica Davidescu? Modul ingenios prin care artistul i-a pus întrebarea soției sale! „Aranjasem cu menestrelii. Nu știa despre ce e vorba.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies