Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult?
Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Claudia Pătrășcanu este o femeie care se apreciază și se iubește, iar același lucru a transmis pentru toate femeile.

Claudia Pătrășcanu  este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având doi băieți frumoși pe care îi adoră. Recent, aceasta a postat două fotografii pe contul său de Instagram, prin intermediul cărora a transmis și un mesaj tuturor femeilor.

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni

Citește și: De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

femei de pretutindeni
Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Claudia Pătrășcanu vorbește despre educația pe care le-o oferă copiilor săi: „Nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă mai respecte, să vină să stea lângă mine și să bea.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vedeta a dorit să transmită tuturor femeilor un mesaj de apreciere, prin care să înceapă și ele să se aprecieze mai mult, să nu aibă temeri, să se exprime liber, să petreacă timp cu persoana lor, indiferent de privirile celor din jur.

" Am auzit și chiar cunosc femei care niciodată nu ies singure la un restaurat, la un film, la cinema, la o prăjitură, la cumpărături, la un breakfast, la un eveniment, etc.



Nu-mi pot imagina exact motivul… dar eu ador, uneori, să petrec singură… să nu depind de programul nimănui și să-mi fac programul cum știu eu.
Știți voi care este motivul?

In drumul meu, oriunde m-aș afla…opresc și-mi bucur ziua cu un desert preferat, or’ servesc prânzul. N-am nicio treaba că, cineva se poate uita dubios… gândindu-se ca sunt singura la masă.


Se întâmplă ca prietena, prietenul, iubitul, soțul, soția, copiii, etc… să aibă deja un program… iar eu ce sa fac? Să stau după alții? Nununuuu, mulțumesc!

Libertatea de a gândi, de a face ceea ce simți… libertatea de a trăi frumos și în armonie cu tine…. aduce echilibru și sănătate în viața ta!
Nimeni nu se poate supară pe tine… nimeni nu-ți poate dirija ce să faci cu viața ta și cum să o trăiești.

Doamnelor, Iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri, trăiți cu dorințe și plăceri…. pentru că, MERITAȚI!", a fost mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu, pe contul său de Instagram.

claudia patrascanu instagram
Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Claudia Pătrășcanu vorbește despre educația pe care le-o oferă copiilor săi: „Nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă mai respecte, să vină să stea lângă mine și să bea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies