Ce greșeli din trecutul său nu le-ar mai repeta Irinel Columbeanu, în prezent: “Ar fi trebuit să mă gândesc mai mult.”

Ce greșeli din trecutul său nu le-ar mai repeta Irinel Columbeanu, în prezent: “Ar fi trebuit să mă gândesc mai mult.”
Ce greșeli din trecutul său nu le-ar mai repeta Irinel Columbeanu, în prezent: “Ar fi trebuit să mă gândesc mai mult.”

Irinel Columbeanu a dat câteva sfaturi persoanelor din jur și a vorbit despre greșelile pe care nu le-ar mai repeta.

Situația actuală a lui Irinel Columbeanu nu este una foarte bună în prezent, iar acest lucru, din spusele sale, ar fi fost dat chiar de faptul că nu a fost destul de precaut.

Ce greșeli nu ar mai repeta Irinel Columbeanu

Citește și: „A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Amândoi ne-am bucurat. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani.” Irinel Columbeanu, vizitat la azil de prietena lui de la 25 de ani! Cum l-a găsit Brianna Caradja pe fostul milionar

Irinel Columbeanu a vorbit, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, despre sfaturile pe care ar putea să le ofere acum, în urma celor întâmplate, dar și ce greșeli nu ar mai repeta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Ce a fost, a fost. Părerea mea e că atunci când faci bine, binele se face în liniște.”, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul om de afaceri a dat câteva sfaturi persoanelor care se află pe val și a spus ce greșeli nu ar mai repeta acum.

A recunoscut că nu a fost precaut și că a avut momente când până și el și-a luat-o în cap.

„Ar trebui ca omul să nu și-o ia în cap. Am simțit. Asta a fost problema. Și fără precauție, fără să mă gândesc la viitor. Acum intru într-un alt domeniu. Să nu își suspecteze partenera că nu i-ar fi credincioasă. Mai multă încredere și în ea și în tine.”,

a mai spus Irinel Columbeanu.

Acesta a vorbit și despre faptul că și-a cerut scuze Monicăi Gabor pentru cele întâmplate în trecut și că ar fi trebuit să se gândească mai mult la faptul că e mama copilului său.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„I-am spus (nr. Că îmi pare rău), dar nu a acceptat. Ar fi trebuit să mă gândesc mai mult la faptul că ea e mama copilului meu.”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Cum își câștigă banii fiica lui, Irina, în America

Irinel Columbeanu și Irina
Irinel Columbeanu și Irina[Sursa foto: Facebook]

Invitat și în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, în urmă cu jumătate de an, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Irinel Columbeanu a făcut declarații emoționante despre fiica sa, Irina.

„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Malibu, acolo unde stă ea. Și vrea să se facă profesoară de limba franceză, pe care ea o vorbește foarte bine, pentru un coleg de-al ei de liceu.”, a spus Irinel Columbeanu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei! S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies