Ce şi-a luat Claudia Pavel în bagajul pentru “Exatlon”?

Ce şi-a luat Claudia Pavel în bagajul pentru “Exatlon”?
Ce şi-a luat Claudia Pavel în bagajul pentru “Exatlon”?

Stricteţe maximă din partea producătorilor emisiunii în ceea ce priveşte lucrurile personale pe care au avut voie sa le ia cu ei în Republica Dominicană.

Cei douazeci de concurenti de la “Exatlon”, Echipa Gladiatorilor, formata din zece vedete, si Echipa Neinfricatilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive, au ajuns deja in Republica Dominicana unde vor filma pentru reality-ul ce debuteaza la Kanal D duminica aceasta, la ora 20:00.

Strictetea este la ea acasa, iar regulile impuse chiar si in ceea ce priveste lucrurile personale sunt dure. Cantareata Claudia Pavel (Cream) si-a prezentat din bagajul pregatit pentru “Exatlon”.

“Pentru o asemenea plecare, in mod normal as fi avut vreo 17 bagaje, dar am voie doar cu o valiza mica. Adica, doua bluze cu maneca lunga, doua perechi de pantaloni, trei perechi de pantaloni scurti, doua costume de baie si o periuta de dinti”, spune Claudia Pavel.

Nu ratati premiera reality-ul “Exatlon”, in aceasta duminica, la ora 20:00, numai la Kanal D.

Doua echipe, douazeci de concurenti se vor duela pe “campul de lupta”, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro pe care numai unul dintre acestia si-l va adjudeca.
 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cosmin Cernat va prezenta ”Exatlon”, din 7 ianuarie, la Kanal D

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies