Ce spun fanii de la Puterea dragostei despre Ligi și Philip: „Iapa cu părul nespălat și și sâsâitul...”

Ligi și Philip
Ligi și Philip

Cum au apărut cei doi în emisiune.

Relația Ligiei cu Philip nu este bine văzută de către mulți dintre fanii emisiunii, iar după ultimele evenimente din casa Puterea dragostei, fanii au răbufnit.

Luni de zile, mulți fani s-au întrebat când revine Ligi, iar aceasta s-a întors în urmă cu câteva săptămâni în mijlocul colegilor săi. Vizibil schimbată fizic, Ligi le-a atras atenția lui Philip și lui Jador, care a reușit inclusiv să o sărute.

Citeste si: Cine se află în spatele scandalului cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat: „O fac pe asta să își ia viețile”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Biancăi după ce s-a aflat că tânăra a făcut videochat!

Însă, în ultimele zile, atenția Ligiei s-a îndreptat către Philip, concurentul pentru care au venit și Daiana, dar și Berna. Însă Ligi și Philip au reușit să treacă peste toate discuțiile, iar de câteva zile formează un cuplu și par extrem de fericiți împreună.

Cum au reacționat fanii când i-au văzut împreună pe cei doi

Ligi și Philip
Ligi și Philip

Însă relația lor nu este agreată de toată lumea, mai ales din cauza diferenței de vârstă. Ligi are 28 de ani, iar Philip numai 20, așa că au început să curgă comentariile pe grupurile de susținere ale emisiunii:
„Iapa cu părul nespălat/ Ești așa cum zici, dar lasă-l pe Philip, te trage în jos/ Ești toată numai plastic/ Vai de tine, se vede că nu te ia nimeni în seamă, el te vrea pentru finanțe/ Vai de tine, te
mai dai și deșteaptă, ești jalnică femeie, ți-ai găsit jumătatea pe sâsâitul ăla/ Urâtă, du-te acasă cu sâsâitul, nu e de tine, ești mama cu copilul/ iapa cu părul nespălat și sâsâitul”, au fost doar câteva dintre comentariile din dreptul unei fotografii în care Ligi a ales un look wet(umed), care însă nu a fost deloc pe placul fanilor emisiunii.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies