Ce spun soția și fetița lui Starlin despre participarea Războinicului la Survivor? „În fiecare seară ne este dor de tine!”

mesaj emotionant de la familie pentru starlin
Starlin si fetița lui

Starlin este unul dintre Războinicii din show-ul Survivor România și își dorește să câștige marele premiu pentru familia lui.

Starlin este unul dintre concurenții din echipa Războinicilor în show-ul Survivor România. Acesta a trecut prin multe încercări de când a plecat în Republica Dominicană, însă nimic nu pare să îl doboare pe exoticul dansator.

Deși toată lumea l-a putut cunoaște pe Starlin în cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului de supraviețuire, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Războinicul în realitate.

mesaj emotionant de la familie pentru starlin
Starlin este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, la “Survivor România”! Kanal D, pe primul loc, în topul televiziunilor, peste 2.3 milioane de fani din întreagă țară au urmărit ediția de infarct de aseară

Starlin Medina, originar din Republica Dominicană, chiar locul în care se desfășoară Survivor România, este cunoscut în lumea showbiz-ului ca fiind un dansator talentat.

Războinicul este instructor de fitness și zumba, dar și percuționist, fiind un artist în toată regula.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mesajul emoționant pentru Starlin de la soția sa

Acesta își găsește motivația de a merge mai departe gândindu-se la soția și la fetița lui, care îl așteaptă acasă învingător.

Acesta a prmit un mesaj emoționant de acasă, pe care l-a citit în lacrimi, după ce echipa sa a câștigat jocul de comunicare.

Starlin
mesaj emotionant de la familie pentru starlin[Sursa foto: Instagram]

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu.

Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul pe care Starlin l-a primit de la soția sa.

Citeste si: Ce secret ascunde Starlin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă de fapt Războinicul?

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet.

Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare.
E greu”,
a spus Starlin, după ce a citit mesajul emoționant de la soția lui, potrivit wowbiz.ro.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies