Ce spun trei vedete divortate de la noi, Andreea Marin, Carmen Negoita si Corina despre “Ziua Indragostitilor” Video!

Ce spun trei vedete divortate de la noi, Andreea Marin, Carmen Negoita si Corina despre “Ziua Indragostitilor” Video!
Ce spun trei vedete divortate de la noi, Andreea Marin, Carmen Negoita si Corina despre “Ziua Indragostitilor” Video!

Peste fix 5 zile in aproape toate tarile lumii se va sarbatori “Valentine’s day”. Astfel, pentru cei implicati in relatii de iubire, casatoriti sau indragostiti acesta zi va fi un bun prilej pentru a-si arata inca o data dragostea fata de persoana iubita.

Din pacate, de la an la an, randul persoanelor singure, sau care aleg sa nu se mai implice in povesti de iubire, devine tot mai gros. Pe 14 februarie, chiar daca vor, chiar daca nu vor, cei singuri vor trebui sa faca “fata” dragalasenilor din jur. Si atunci, dar si in ziua de Dragobete.

Prezente zilele trecute la un eveniment monden care a avut loc la un centru vestit de slabit si infrumusetare, 3 vedete divortate de la noi, Andreea Marin, Carmen Negoita si Corina, ne-au vorbit despre “Ziua

Indragostitilor.

Vedetele isi aleg bijuteriile in functie de zodie? Uite care sunt cele mai valoroase bijuterii ale lor!

Andreea Marin: “Nu e ziua pe care sa o fi sarbatorit vreodata. Nu am sarbatorit Ziua Indragostitilor, desi cred ca este o zi frumoasa. Pana la urma, pentru gesturi frumoasa fiecare zi este buna.

Cred in dragoste, bineinteles, cum sa nu! Eu sunt dragoste! Sunt plasmuita din dragoste si asa voi fi si in continuare. Pana la urma ce sunt eu nu depinde de altii!”

Carmen Negoita: “Sigur ca da, poti sa prepari o cina romantic raw vegan de Ziua Indragostitilor. Am facut si noi acum, avem exact un tort care se numeste “”By me Valentine”, un tort in forma de inima dedicat special celor care sarbatoresc Valentine’s day.

Da, eu am un “Valentin” al meu. Suntem bine!”

Lavinia Parva a dezvaluit secretul tenului ei! Cantareata nu face nimic special! Poti incerca si tu – VIDEO EXCLUSIV

Corina Bud: “Nu, n-am un “Valentin” al meu. Il astept pe Kalvin Heris (n.r. D.J., cantaret si producator muzical Scotia). Daca pana acum l-am asteptat pe Justin Bieber, acum e Kalvin, trebuie sa mai schimb si eu.

Cand se va intampla sa rezonez cu cineva, sa am chimie, se va intampla. Deocamdata nu a fost sa fie, dar imi place Kalvin Heris”.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andreea Esca a slabit 9 kilograme! Vedeta si-a dezvaluit reteta minune

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies