Ce spune actorul Tarik Papuccoglu, batranul Yakup, despre rolul pe care il interpreteaza in serialul turcesc „Gulperi”?

Ce spune actorul Tarik Papuccoglu, batranul Yakup, despre rolul pe care il interpreteaza in serialul turcesc „Gulperi”?
Ce spune actorul Tarik Papuccoglu, batranul Yakup, despre rolul pe care il interpreteaza in serialul turcesc „Gulperi”?

Serialul “Gulperi”, difuzat la Kanal D, in Prime Time, de la ora 20:00, ii plaseaza in centrul actiunii pe Gulperi, interpretata de Nurgul Yesilcay si pe batranul Yakup Taskin, rol intrepretat de un actor cu state vechi, Tarik Papuccoglu.

Yakup intrepreteaza rolul unui proprietar bogat, banii si puterea acestuia fiind incontestabile in cadrul comunitatii din care face parte. Acesta o invinovateste pe Gulperi pentru toate problemele si pierderile sale si, dupa ce aceasta a fost intemnitata pe nedrept, Yakup a castigat custodia nepotilor sai, pe care i-a crescut dupa propriile reguli, reusind sa ii instraineze de mama sa.

Cand lucrurile nu se intampla dupa voia sa, Yakup nu ezita sa isi “murdareasca” mainile si incepe razboiul impotriva lui Gulperi, cand aceasta reuseste, in prima instanta sa isi recupereze copiii din casa si de sub influenta nemilosului bunic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Actorul marturiseste ca, in ciuda modului in care este perceput prin prisma rolului negativ pe care il are in serial, unul dintre motivele pentru care a acceptat propunerea de a juca in “Gulperi” a fost acela ca a ramas profund impresionat de povestea mamei care se lupta sa isi castige copiii, fara ca aceasta sa isi piarda speranta.

Dupa ce am citit scenariul, am vazut ca este o poveste interesanta si foarte captivanta. Eu nu am mai acceptat nicio oferta doi ani de zile, pana sa accept sa joc in <Gulperi>. Am refuzat majoritatea ofertelor primite. Nu vreau sa critic pe nimeni in acest sens, dar subiectele, povestile alese si modul in care erau proiectate pe ecran parca <nu ajungeau la mine>, nu ma identificam cu personajul.

Mi-am permis sa fiu mai pretentios. In schimb, rolul lui Yakup mi se potriveste perfect.  In <Gulperi> multe elemente s-au legat perfect, datorita povestii impresionante, a pozitiei companiei de productie, dar si a faptului ca l-am cunoscut foarte bine pe regizor ”,  spune Tarik Papuccoglu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies