Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”?

Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”?
Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”?

Luni, 15 iulie, la Kanal D se va da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei” si va fi difuzata sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00, si in fiecare sambata, de la ora 15:30.

Telespectatorii ii vor cunoaste pe noi concurenti, care vor trece printr-un adevarat experiment social al dragostei, cu toate evenimentele si actiunile ce vor decurge din cautarea iubirii adevarate.

 “Ma bucur enorm ca au fost atat de multi tineri dornici sa isi intalneasca iubirea prin aceasta experienta inedita, in fata camerelor de filmat, departe de casa si de cei dragi lor. Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe curajosii celui de-al doilea sezon <Puterea Dragostei>”,  spune

Andreea Mantea inaintea finalei primului sezon al emisiunii, care se va incheia pe 13 iulie.

Citeste si: Ricardo, noi dezvăluiri despre Raluca: "Are o jucărie roz și..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: E Bianca atât de slabă așa cum zic toți concurenții de la Puterea Dragostei? Uite cum arată dezbrăcată FOTO

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, a declarat ca noul sezon va oferi o multime de surprize telespectatorilor.

“Sunt foarte fericita ca incepe un nou sezon <Puterea Dragostei>, ca acei concurenti care sunt in cautarea dragostei vor avea sansa de a intra in Casa <Puterea Dragostei> si vor experimenta, chiar in fata telespectatorilor, toate trairile si toate emotiile care ii vor incerca, in calatoria lor spre cautarea marii iubiri.

De luni, 15 iulie, vom da startul unei noi povesti cu si despre iubire, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al emisiunii <Puterea Dragostei>. Nu vom avea o pauza mare intre cele doua sezoane. Abia astept sa ii cunoasteti pe concurentii noului sezon, veti avea parte de foarte multe surprize. Nu va voi dezvalui mai mult, vreau sa fiti surprinsi”, spune Andreea Mantea.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Maine seara, Romania isi va desemna cea mai stilata femeie! Finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!” isi va anunta, in direct, marea castigatoare

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies