Ce spune Betty Salam despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. “Nu înțeleg de ce oamenii nu concep toată treaba aceasta cu pauza.”

Ce spune Betty Salam despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. “Nu înțeleg de ce oamenii nu concep toată treaba aceasta cu pauza.”
Ce spune Betty Salam despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. “Nu înțeleg de ce oamenii nu concep toată treaba aceasta cu pauza.”

Betty Salam a vorbit despre care este situația în prezent dintre ea și soțul ei.

Betty Salam și soțul ei formează un cuplu de 10 ani, așa cum chiar tânăra a spus în cadrul unui interviu, iar aceasta recunoaște că au fost alături unul de celălalt în toate situațiile grele din viață. A mărturisit că are momente când se confruntă cu anumite stări și își asumă acest lucru, iar atunci apare posibilitatea să se piardă în unele situații  Eu cu Cătălin formăm un cuplu de 10 ani, o viață de om.

Sunt 10 ani, în 10 ani poți face foarte multe lucruri. Am fost lângă el, a fost lângă mine și la bine și la rău. Și când spun la rău, chiar au fost lucruri pentru care ne-am susținut unul pe celălalt. Nu a intervenit nimeni niciodată la mine în relația mea, nici măcar familia. Și chiar dacă intervine familia, eu nu dau voie atunci când iubești. Doar că în 10 ani se pot întâmpla atât de multe lucruri, încât te poți pierde pe drum tu, personal, nu că ai ceva cu persoana de lângă tine.
Eu trec prin foarte multe stări, sunt foarte bipolară, acum râd, după nu mai râd. Sunt ciudățică, recunosc și îmi asum treaba asta. Cred că se confruntă o populație întreagă cu anxietatea. Eu am fost și mă consider și acum anxioasă, pentru că am trecut prin întâmplările vieții mele. Am trecut prin foarte multe lucruri și pentru faptul că am trecut prin asta, nu am știut să le mai gestionez.”,
a spus Betty Salam.

Betty Salam, despre statusul amoros dintre ea și soțul ei

Citește și: Ce spune Betty Salam despre viața de familie și schimbările care au venit la pachet pentru ea: „Ce s-a îngrășat!” Da, eu îmi asum toată chestia asta.”

Betty Salam
Betty Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum a schimbat-o pe Betty Salam venirea pe lume a copilului și ce a învățat când a devenit mamă? „Nu mi-am dorit să am copil de la 18 ani, nu a fost visul meu.”

Tânăra spune că nu există un alt bărbat care să fi apărut în viața ei, dar nici o altă femeie în viața soțului său și nu înțelege de ce oamenii nu pot să conceapă pauza dintre două persoane.

A mărturisit că ei nu s-au despărțit, ci doar încearcă să înțeleagă anumite lucruri, vorbesc în fiecare zi și au luat această decizie de comun acord.  “Nu a intervenit la el altă femeie sau la mine alt bărbat. Eu nu am ce să-i reproșez lui Cătălin, nici el mie. Noi am luat decizia aceasta împreună, de comun acord. “Vrei să luăm o pauză?” Și el a spus același lucru.
Nu ne-am despărțit, vorbim zi de zi, vorbim pe cameră. Nu înțeleg de ce oamenii nu concep toată treaba aceasta cu pauza. Nu există că am pauză eu să-mi fac un alt bărbat sau Cătălin o altă femeie. Nu am timpul necesar și nici nu-mi stă gândul la alt bărbat, pentru că sunt foarte greu de suportat. Eu mă consult cu tata și am vorbit cu el. Îți dai seama că nu-i convine nimănui.
Nici oamenii nu concep. I-am spus care situația. Trebuie să fim într-o oarecare măsură fericiți. “ Păi cum, voi nu mai sunteți fericiți?” Nu e vorba de iubire, e din punct de vedere personal, pentru că există și creier pe care trebuie să îl faci puțin să înțeleagă anumite lucruri. Eu am trecut prin foarte multe perioade proaste. Din păcate, am avut mai multe zile rele decât bune.”,
a mai spus fiica lui Florin Salam.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Betty Salam
Betty Salam[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„La înmormântare nu am fost nici eu, nici fratele.” Betty Salam, mărturisiri cutremurătoare! Motivul pentru care fiica lui Florin Salam nu a fost la înmormântarea mamei sale

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies