Ce spune Betty Salam despre viața de familie și schimbările care au venit la pachet pentru ea: „Ce s-a îngrășat!” Da, eu îmi asum toată chestia asta.”

Ce spune Betty Salam despre viața de familie și schimbările care au venit la pachet pentru ea: „Ce s-a îngrășat!” Da, eu îmi asum toată chestia asta.”
Ce spune Betty Salam despre viața de familie și schimbările care au venit la pachet pentru ea: „Ce s-a îngrășat!” Da, eu îmi asum toată chestia asta.”

Betty Salam a vorbit despre viața de familie, schimbările de când a devenit mama și soție și cum este diferența de vârstă între ea și soțul ei.

Betty Salam, fiica îndrăgitul artist Florin Salam, se poate declara mai fericită ca niciodată, deoarece are familia pe care și-a dorit-o întotdeauna și muncește zi de zi la visul și cariera ei.

Ce spune Betty Salam despre viața de familie

Citește și: Cum a schimbat-o pe Betty Salam venirea pe lume a copilului și ce a învățat când a devenit mamă? „Nu mi-am dorit să am copil de la 18 ani, nu a fost visul meu.”

Betty Salam și soțul ei, Cătălin
Betty Salam și soțul ei, Cătălin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Din păcate sau din fericire, Matthias va fi fără noi acasă.” Betty Salam și-a petrecut Crăciunul departe de copil! Artista a plecat cu soțul și a lăsat băiatul în grija bunicilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, chiar din casa ei, tânăra   a vorbit despre foarte multe aspecte din viața ei profesională și personală, astfel că a atins schimbările pe care le-a avut

de când a devenit mamă și soție și cum încearcă să se împartă de fiecare dată între toate. 

“Ce s-a îngrășat!” Da, eu îmi asum toată chestia asta. Îmi place să mănânc, recunosc. Dar eu nu eram așa dintotdeauna. Vin la pachet stresul, foarte multă muncă, vin dimineața la șase acasă și mănânc fel și fel de prostii că nu ai mâncat toată ziua, nu ai timp să dormi, du-te și acolo și acolo.

Sunt foarte multe pe capul tău, mai ești supărată într-o zi, dar oamenii zic că dacă tu zâmbești, nu are nimic, nu e supărată. Sau oricine altcineva. Sunt foarte multe la pachet, dar familia m-a ajutat pe mine să trec prin toată chestia asta. Eu mulțumesc și sunt bucuroasă că sunt mama și am devenit mama atât de tânără. Nu am regretat niciodată că sunt și soție și mamă, am și cariera mea, am și familia mea frumoasă.
Da, sunt unii oameni care spun că de ce te-ai măritat atât de devreme. Am 23 de ani și nu am copilărit niciodată mai mult decât copilăresc acum. Eu la 17 ani eram foarte bătrână. Eram foarte serioasă.”,
a povestit Betty Salam.

Cum se simte diferența de vârstă de 11 ani dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin

Betty Salam
Betty Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

Deși foarte multe persoane îi spun că s-a căsătorit de tânără, aceasta consideră că nu a copilărit niciodată la fel de mult ca acum și se simte ca la vârsta de 14 ani. Între ea și soțul ei există o diferență de 11 ani, iar el este cel care pune mai mult la suflet și este mult mai organizat decât ea. Îi amintește adesea că trebuie să fie mai plin de viață și încearcă să îl facă să se distreze alături de ea. 

“Mă simt ca la 14 ani. Cătălin mai întreabă “de ce vă certați?” Eu cu fiul meu în certăm pe jucării, la modul serios. Dacă nu mă lasă să mă joc, ne certăm. Nu știu ce o să zică peste câțiva ani. Sunt foarte copilăroasă și îmi place să copilăresc pentru că eu m-am maturizat foarte devreme. Niciodată nu e prea târziu să copilărești. Cătălin este mult mai mare decât mine, într-adevăr, este diferența de 11 ani între noi doi.

El este mult mai organizat, mai în serios, mai echilibrat să zic. Dar îl readuc cumva la viață de fiecare dată. Îi zic: “Cătăline, eu am 23, tu ești mai mare decât mine, hai să ne bucurăm de viață.” Pune totul la suflet, se consumă mai mult. Și eu sunt sensibilă, dar am ajuns în punctul să întreb de ce? Trebuie să-mi văd de ale mele. Nu mai vreau să fiu sensibilă, supărată, trebuie să-mi văd de viață.” , a mai spus Betty Salam.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„La înmormântare nu am fost nici eu, nici fratele.” Betty Salam, mărturisiri cutremurătoare! Motivul pentru care fiica lui Florin Salam nu a fost la înmormântarea mamei sale

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies