Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”
Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

Moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a şocat o lume întreagă. Cunoscutul designer, în vârstă de 43 de ani, a murit în a doua zi de Paşti într-un accident de maşină. Carmen de la Sălciua a postat câteva mesaje pe Instagram referitoare la moartea creatorului de modă.

 

Sinceră, directă şi asumată, Carmen de la Sălciua are o relație specială cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Pe Instastory, îndrăgita artistă de muzică de petrecere le răspunde admiratorilor ei la toate curiozitățile atâta vreme cât sunt exprimate în limita bunului simț. Întrebată de mai multi admiratori ce crede despre moartea lui Răzvan Ciobanu, artista a dat un răspuns neașteptat.

Citeste si: Horoscop special MERCUR intră în TAUR. Din 6 mai 2019, conflicte încăpățânate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria. Eu am urmărit mult "Bravo, ai stil" și am văzut cât de priceput era în ale modei. Păcat! Când Dumnezeu îți dă un talent e frumos să îl fructifici pozitiv, că dacă nu privești tu singur cum te distrugi... Dumnezeu să-l ierte!", a răspuns Carmen de la Sălciua legat de moartea lui Răzvan Ciobanu.

"Toți murim... Dumnezeu știe în ce condiții și în ce situații.

Dar faptul că murim nu ne anulează păcatele făcute aici pe pământ. A fost un om talentat dar nu știu cât a iubit și a prețuit legile lui Dumnezeu. Dar până la urmă nu sunt eu în măsură să judec aceste lucruri!", a adăugat artista pe Instagram.

Şi-a asumat relaţia cu Cosmin Isailă

Carmen și-a refăcut viața alături de Cosmin Isăilă, un tânăr și cunoscut afacerist din Sibiu, cei doi formând un cuplu discret de câteva luni.

Deși au preferat ca la începutul iubirii lor să țină totul ascuns, artista a postat zilele trecute pe Instagram prima fotografie cu iubitul ei. În urmă cu puțină vreme, interpreta de muzică de petrecere a vorbit pentru prima dată despre noua ei relație. Fericită că și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Isăilă, a povestit, pe scurt, ce l-a adus aproape de afacerist. „După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație.
El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, a declarat artista.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dieta cu căpşuni: Scapi de 5 kg în 7 zile! Cea mai rapidă și ușoară soluție pentru a slăbi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies