Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am avut noroc. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple.”

Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am avut noroc. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple.”
Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am avut noroc. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple.”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre norocul ei de până acum, despre valorile sale, dar și despre cea mai mare frică a sa.

Carmen de la Sălciua, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere din țară, se poate considera o femeie împlinită datorită succesului său pe care îl are în plan profesional și datorită faptului că viața ei începe să fie din ce în ce mai bună. Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, Carmen de la Sălciua a  vorbit despre noroc și de ce nu consideră că a avut parte de el în viață, ci, de fapt, au fost binecuvântări de la Dumnezeu.

Este de părere că divinitatea este cea care alege să se întâmple lucrurile și crede foarte mult în destin, chiar și atunci când ia anumite decizii proaste în viață pentru a ajunge la calea cea bună. 

„Nu. (Nr. Dacă a avut noroc). Nu cred în asta. Nu consider că am avut noroc, eu cred în binecuvântări de la Dumnezeu și atât. Marea deosebire este că poate Dumnezeu a vrut să se întâmple așa, nu că ai avut tu noroc.

Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Eu tot ce fac pun pe seama destinului, cred foarte mult că Dumnezeu, în speranța de a-ți găsi calea, chiar El te lasă să iei anumite decizii proaste în viața ta, să te ducă probabil la mai bine.”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Care este cea mai mare frică a lui Carmen de la Sălciua

Citește și: Cum a învățat Carmen de la Sălciua lecția punctualității de la mama sa? „Mama mă aștepta cu o curea. Mi-a dat vreo 15 curele așa și a doua zi m-a pedepsit.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Carmen de la Sălciua, dovadă de profesionalism pe scenă: „Mi s-au umflat picioarele, dar niciodată nu am dat tocurile jos. Mi-am făcut rană efectiv și am stat așa.”

Carmen de la Sălciua a vorbit și despre valorile sale și despre faptul că și-a dorit ca de fiecare dată să nu își bată joc de nimeni prin activitățile ei. Își dorește să rămână un om modest, iar marea ei frică este să nu își piardă toate principiile cu care a plecat de acasă.  „Să nu îmi bat joc de nimeni niciodată. (Nr. Valorile lui Carmen de la Sălciua).

Să rămân pe cât se poate un om modest, ceea ce s-a și întâmplat. Și marea mea frică este să nu îmi pierd, în valurile acestea ale lumii, principiile cu care eu am plecat de acasă.”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Carmen de la Sălciua, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am operație estetică la nivelul sânilor! Singura mea operație e la nas.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies