Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”
Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Cătălin Botezatu a vorbit despre dress code și despre ținutele care se poartă în această vară.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți designeri de modă din țară, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, despre accesorii și despre faptul că și-ar dori de multe ori să fie mult mai relaxat în ținutele vestimentare. Datorită faptului că el trebuie să influențeze oameni prin felul în care se îmbracă, acesta spune că mereu are grijă la ce anume până pe el și cum se afișează.

Important e ce ai în interiorul tău, în suflet și ceea ce dăruiești. Accesoriile nu contează, dacă faci valoarea unui om pe baza hainelor, nu ai reușit să faci nimic. Important e că acel om să aibă valoare în societate. Eu mă îmbrac pentru că trebuie să mă îmbrac și sunt exemplu, iar oamenii mă pot copia într-un mod pozitiv sau negativ dacă nu mă îmbrac cum trebuie și atunci trebuie să fiu tot timpul țiplă, ceea ce nu-mi convine, spun sincer.
Mi-ar plăcea să fiu mai relaxat, să-mi pun o pereche de pantaloni scurți, o cămașă. Respect locul, respect evenimentul, respect omul.”,
a spus Cătălin Botezatu.

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara asta

Citește și: Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă: „Nebuneală, bogăție.”

Cătălin Botezatu a vorbit și despre dress code, pe care nu îl vede cu ochi buni, mai ales că multe persoane refuză  să mai vină la un eveniment atunci când află că ținuta trebuie să fie într-un anumit fel.

Designerul de modă a dezvăluit și ce anume se poartă vara aceasta.  “Dress code-ul e o prostie pentru că de cele mai multe ori oamenii când văd dress code renunță să mai vină pentru că spun că trebuie să-și ia ceva special. Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi. Dacă poți să respecți, pentru că, repet, respecți locația respectivă și cel care te-a invitat. Dacă nu, măcar un touch.
Se poartă, în primul rând, pentru că e o vară care a început torid, multe lucruri vaporoase, imprimeuri florale, in, atât la bărbați și la femei. Pentru că îți dau acea lejeritate și acea răcoare de care avem nevoie. Încălțăminte sport, sandale lejere, papuci cei de plajă din rafie, din materiale naturale. Multe materiale reciclabile.”,
a mai spus designerul de modă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies