Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”

Cristina Șișcanu a povestit despre vacanțe și despre motivul pentru care alege să călătorească.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare, face mereu filmulețe pentru urmăritorii săi, în care vorbește despre diferite subiecte și nu ezită niciodată să ascundă anumite aspecte din viața ei personală. Abia întoarsă dintr-o vacanță cu familia, aceasta a vorbit despre motivul pentru care preferă să călătorească, dar și cum sunt cheltuielile comparativ cu România, în locul în care a mers.  „Noi investim în vacanțe, nu știu dacă este bine sau nu, dar asta simțim în această perioadă a vieții noastre.

De câțiva ani facem călătorii cu mașina prin Europa. Da, cumva e costisitor, în ce sens, că dacă stai acasă închisă, nu mai cheltui nimic, decât mâncarea și facturile. Odată ce ieși din casă, începi să dai bani. E clar că zona din Franța nu este o zonă ieftină, deși pot să vă spun că la supermarket prețurile sunt mai mici în Franța decât în România.”, a spus Cristina Șișcanu.

Motivul pentru Cristina Șișcanu preferă să investească în vacanțe

Citește și: Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Prezentatoarea TV a mai spus și faptul că preferă ca din aceste economii să călătorească, însă dacă ar face o comparație, cu toți banii dați până acum pe vacanțe, cu siguranță ar fi putut să-și ia terenuri, să-și facă o casă sau o piscină, însă nu a simțit nevoia. 

„Cazările sunt scumpe pentru că în ultimii trei ani sau de la pandemie încoace s-au scumpit foarte mult, am stat în Franța la vilă, 10 zile pe Coasta de Azur să închiriezi o vilă și cu piscină și așa cum arăta nu este ieftin, dar repet, astea sunt economiile noastre. Cred că pandemia ne-a determinat să facem asta, să călătorim foarte mult. Și pe mulți i-a determinat. Asta ne place, pe asta dăm banii repet, cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă, să ne facem piscină acasă.
Ne-am gândit așa că dacă facem lucrul ăsta, eram cât pe ce să îl facem anul acesta, dar o casă și o piscină, cel puțin în acest moment al vieții noastre, n-am simțit nevoia.”,
a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: A făcut furori! Ce a putut să pună posesorul acestei mașini pe plăcuța de înmatriculare: „ADIO...”- kanald.ro

Citește și: El este bărbatul care are 100 de copii. Are doar 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Escrocherie demascată! Cum a reușit tânărul cu 8 clase să păcălească Poliția, pretinzând că este ofițer: "Escroc și mitoman iscusit"

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Ce se dă de pomană de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, pe 29 august 2024

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies