Ce spune Dana Sota despre căsătorie și care este în prezent relația cu fostul soț. „Toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta.”

Ce spune Dana Sota despre căsătorie și care este în prezent relația cu fostul soț. „Toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta.”
Ce spune Dana Sota despre căsătorie și care este în prezent relația cu fostul soț. „Toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta.”

Dana Sota a vorbit despre căsătorie, dacă mai crede în această insituție și care este în prezent relația cu fostul soț.

Dana Sota, una dintre cele mai admirate femeie din România, expertă în beauty, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru Antena Stars și a vorbit despre căsătorie și dacă mai crede în ea. A recunoscut că doare momentul unei despărțiri, deoarece și ea trecut prin asta, însă este de părere că lucrurile se pot rezolva în cuplu atâta timp cât există comunicare. „Eu sunt pentru cuplu și chiar pentru căsătorie, poate suna dubios în ziua de astăzi, dar mie-mi place în continuare să cred în instituția asta.

Cred că lucrurile se pot rezolva în cuplu dacă se vorbește și dacă se comunică. În momentul în care nu mai comunici și se rupe acea legătură, atunci intervin probleme care probabil duc la rupturi mai grave sau iremediabile eventual, nu știu. Atâta timp cât există comunicare și sentimente, cred că se pot repara lucruri.  Foarte greu. (Nr. Când ea luat-o de la 0). Pentru că pentru mine nu a fost o decizie asumată de mine.
Nu a fost decizia mea în totalitate, așa că dacă nu decizi tu, e foarte greu să te pliezi.”,
a spus Dana Sota.

Care este relația Danei Sota cu fostul ei soț, în prezent

Citește și: „Este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi!” Sfaturile Danei Sota pentru menținerea frumuseții după 40 de ani! Cum pot femeile să se mențină frumoase?

Dana Sota
Dana Sota[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum să îți îmbunătățești comunicarea în cuplu: Cheia unei relații durabile

În prezent, Dana Sota are o relație foarte bună cu fostul ei soț și cu familia acestuia și spune că sunt cu toții un întreg.

Sărbătoresc împreună toate evenimentele importante de peste an, inclusiv zilele copiilor.  „A fost greu, dar m-am reinventat. Am trecut, de ales nu ai. Ori rămâi acolo și te duci mai jos, pentru că în sus. Nu ai cum dacă nu lupți, pentru orice luptă, lași o perioadă de doliu cum se spune. Pentru că toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta, nu să o  bagi sub preș.
A fost, a fost greu, am înțeles, mergi mai departe. Trebuie să treci peste perioada asta. Eu și fostul meu soț suntem într-o relație foarte bună în continuare. Familia lui actuală îmi este foarte dragă, face parte din familia mea, suntem o singură familie. Ne vedem foarte des, sărbătorim împreună Paștele, Crăciun, copiii și într-adevăr, după despărțire a fost mai greu, dar în timp am reușit să reluăm relațiile.”,
a
mai spus Dana Sota.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Dana Sota
Dana Sota[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi!” Sfaturile Danei Sota pentru menținerea frumuseții după 40 de ani! Cum pot femeile să se mențină frumoase?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies