Ce spune David Popovici despre relațiile de prietenie. Cum a fost pentru iubita lui să înțeleagă faptul că este nevoit să plece în deplasări. “Nu poți să trăiești fără relații adevărate.”

Ce spune David Popovici despre relațiile de prietenie. Cum a fost pentru iubita lui să înțeleagă faptul că este nevoit să plece în deplasări. “Nu poți să trăiești fără relații adevărate.”
Ce spune David Popovici despre relațiile de prietenie. Cum a fost pentru iubita lui să înțeleagă faptul că este nevoit să plece în deplasări. “Nu poți să trăiești fără relații adevărate.”

David Popovici a vorbit despre prietenii săi și cum a înțeles partenera de viață plecările lui dese.

David Popovici, unul dintre cei mai cunoscuți înotători din țară, cu numeroase medalii la categoria de Juniori, întors recent cu două medalii de la Jocurile Olimpice, una de aur și una de bronz, are o carieră strălucită și a muncit încă de mic pentru a ajunge la succesul de acum. Invitat în cadrul podcastului Starea Nației, în urmă cu aproximativ un an, tânărul a vorbit despre relațiile de prietenie și cum ajută acestea în a fi mereu conectat cu cei din jur.

A recunoscut că are puțini prieteni pe care îi poate considera adevărați, însă toate aceste relații de prietenie sunt vitale și a observat că viața nu ar fi atât de frumoasă fără ei.

“Sunt vitale, necesare, am văzut până și eu asta. Adică eu nu am atât de mulți prieteni. Am doi, trei prieteni pe care îi consider cu adevărat prieteni și îmi și place destul de des să fiu singur.

Să fiu eu cu mine și am observat că am perioade în care petrec prea mult timp doar eu cu mine și nu întrețin practic relațiile pe care le am, fie cu familia, cu prietenii și grupul extins de prieteni. Până să ieșim să ne uităm la un film, relațiile astea te ajută. Relații cu sens. Nu poți să trăiești fără prieteni. Nu poți să trăiești fără relații adevărate.”, a
povestit David Popovici.

Cum l-a sprijinit prietena lui David Popovici pe campion în toată activitatea lui

Citește și: David Popovici a vorbit despre situația sa fiananciară: „Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

David Popovici
David Popovici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: David Popovici vorbește despre începuturile sale în cariera de înotător: „Eram destul de leneș când eram mic. La antrenamente mă prefăceam că mă doare umărul.”

Tânărul are și o relație, iar campionul a vorbit despre cum l-a înțeles și l-a sprijinit iubita lui încă de la început, deși nu i-a fost deloc ușor să se obișnuiască cu faptul că este mereu plecat în cantonamente și că stă departe de ea. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

“Nu a fost ușor să înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă ajute, să mă susțină prin treaba asta și oricât de greu ar fi fost să fiu plecat cu

săptămânile în cantonament, fie în deplasare pe alt continent, mă înțelege, iar eu am norocul că am dat de ea. Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine, mă ajută să mă bucur de ceea ce fac mai ușor, să nu cumva să mă simt vinovat.”, a mai povestit cunoscutul înotător.

David Popovici
David Popovici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce mănâncă David Popovici după antrenament? „Este important să mănânci imediat după ce ai depus efort intens! Eu beau foarte mult lapte!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies