Ce spune Diana Belbita despre Paula Vieru, cea care a ajutat-o de multe ori sa poata reintra in ring

Ce spune Diana Belbita despre Paula Vieru, cea care a ajutat-o de multe ori sa poata reintra in ring
Ce spune Diana Belbita despre Paula Vieru, cea care a ajutat-o de multe ori sa poata reintra in ring

Atleta Paula Vieru s-a intors in tara dupa participarea la "Exatlon", fiind asteptata de sot, prieteni dar si de luptatoarea de MMA, Diana Belbita. Pe cele doua sportive le leaga o stransa prietenie, Paula fiind omul pe care tanara luptatoare il doreste alaturi la fiecare meci pe care il sustine. 
"Ne cunoastem de 4 ani.  Ea
este omul acela care face imposibilul, care face totul ca sa imi opreasca sangerarile in pauzele meciurilor. A fost alaturi de mine atunci cand poate multi alti oameni nu au fost. Cand am luptat in Polonia, la debutul meu in KSW, cea mai mare gala MMA din Europa, ea a fost acolo, si daca as fi avut nevoie de ingrijiri medicale, nu as solicitat ajutorul medicul galei, ci as fi cerut-o pe ea.
E o chestie de incredere. Paula, prin firea ei, iti ofera acel calm de care ai nevoie",
rememoreaza Diana Belbita. 
„Printesa Razboinica” din primul sezon "Exatlon" si-ar fi dorit ca faimoasa atleta sa fi ramas mai mult in competitie, pentru ca ar mai avut multe de aratat, odata ce s-ar fi obisnuit cu dificilele trasee din Dominicana.
"Paula este un om foarte calm si in momentele critice. Se grabeste intr-un mod relaxat. Eu ma bucur ca o vad, dar nu mi-as fi dorit sa revina atat de repede in tara. Stiu ca ea ar fi vrut sa mai ramana si cred ca s-ar fi descurcat mai bine, in urmatoarea perioada" este de parere Diana Belbita. 
Emotionata de revederea cu cei dragi, Paula Vieru a declarat ca nu regreta decizia de a intra in aceasta competitie si ca, desi taberele erau deja formate, s-a atasat de coechipieri. 
"A fost o experienta scurta si intensa si, intr-adevar, acolo si daca nu vrei, trebuie sa fii dur.
Exatlonul iti scoate la iveala o fata pe care nu o cunosteai, uneori poate buna, uneori poate rea, dar trebuie sa fii dur, nu rau!",
a precizat atleta.
In aceasta seara, de la ora 23:15, Paula Vieru vine in platou la „FanArena”, pentru a povesti ce s-a intamplat la „Exatlon”.


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Reţeta de paste cu spanac şi avocado - un deliciu de post

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies