Ce spune Dorian Popa legat de prieteni. Cum reușește să stea departe de invidiile din jur. „Realizările și succesul în viață îți atrag antipatie.”

Ce spune Dorian Popa legat de prieteni. Cum reușește să stea departe de invidiile din jur. „Realizările și succesul în viață îți atrag antipatie.”
Ce spune Dorian Popa legat de prieteni. Cum reușește să stea departe de invidiile din jur. „Realizările și succesul în viață îți atrag antipatie.”

Dorian Popa a vorbit despre realizările din viață și motivul pentru care spune că nu are foarte mulți prieteni.

Dorian Popa, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes și se poate declara împlinit prin tot ceea ce a realizat până acum.Pe lângă muzică, este activ pe rețelele de socializare, acolo unde promovează un stil de viață sănătos și împarte de fiecare dată cu cei din jurul său anumite aspecte din viață.

Motivul pentru care Dorian Popa nu are foarte mulți prieteni

Citește și: Dorian Popa a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl său! Ce l-a afectat cel mai tare din despărțirea părinților: „A plecat și a plecat urât. M-a afectat. Nu mi s-a părut drept.”

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Care este cel mai mare fix al lui Dorian Popa și ce face de mai multe ori pe zi. „E un fix care nu este dăunător. Nu am auzit pe nimeni să moară.”

În cadrul unui podcast „Drive in with Andrei Niculae”, Dorian Popa a vorbit despre realizările din viață și motivul pentru care nu este înconjurat de foarte mulți prieteni.

Artistul a mărturisit că succesul atrage după sine invidie și frustrare, iar acelea sunt momentele în care poți vedea cu adevărat cum sunt oamenii din jur.

De fiecare dată când simte aceste lucruri, își amintește de o glumă văzută pe internet și spune că nu îl deranjează faptul că nu are prea multe persoane în viața lui și nici nu trebuie să vorbească zilnic cu cineva pentru a-l considera apropiat.

Cântărețul a muncit de fiecare dată pentru a avea toate lucrurile din prezent și iese mereu zâmbitor din toate provocările vieții. Știe care este drumul pe care trebuie să îl urmeze, așa că vorbele oamenilor din jur nu l-au făcut niciodată să se abată din cale.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

„Cu cât ai mai multe realizări în viață, cu atât vei avea mai puțini oameni în jurul tău din motive de invidie, frustrare și alte lucruri ușoare. Nu pot să spun că mă deranjează neapărat. Întotdeauna, când îmi vin gândurile astea în cap, mă gândesc la o glumă de pe internet care spune că de aceea un autobuz are 40 de locuri și o mașină două. Realizările și succesul în viață îți atrag antipatie, invidie și atunci abia vezi cu adevărat cine sunt oamenii din jurul tău.

Da, am din ce în ce mai puțin prieteni, dar nu mă deranjează. De ce să mă deranjeze? Cei pe care îi am aproape știu că i-am de-a binelea aproape. Nu am nevoie să vorbesc cu oamenii zilnic să fie prieteni.”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

@davidclipzzz Follow pentru mai multe clipuri 🔥 #fyp #foryou #pentrutine #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou ♬ sunet original- davidclipzzz



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„M-a durut extrem de tare și încă mă doare. Am greșit exact ca un prost.” Dorian Popa, declarații neașteptate după despărțirea de Babs

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies