Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”
Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și despre momentele în care acesta a călcat strâmb în relație.

Elena Merișoreanu se poate declara o femeie împlinită nu doar datorită carierei sale, ci și faptului că se află de câteva decenii bune lângă omul pe care l-a ales pentru întreaga viață. Invitată în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, aceasta vorbit despre căsnicia ei și despre faptul că dacă ar avea posibilitatea să se mai căsătorească încă o dată, tot pe el l-ar alege, deoarece a fost un bărbat de casă și un om bun, chiar dacă a călcat și strâmb.

Recunoaște că a fost geloasă, însă tot el era cel care tolera mai multe, deoarece ea era rea de gură.  “Dacă ar fi să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita. A fost un om de casă, un om bun, chiar dacă a călcat și strâmb, nu era normal? Am stat și eu atâta plecată. Dar nu a încercat o dată să zică că ne despărțim, nu.
M-a lăsat pe mine în apele mele. Eu cred că nu dau sfaturi la alții, dar eram geloasă, tânără. El cred ca fost întotdeauna mult mai tolerant cu mine decât eu cu el. Eu eram rea de gură, îl tocam la cap, altul s-ar fi dus.”,
a povestit Elena Merișoreanu.

Ce a făcut Elena Merișoreanu când a aflat că soțul o înșelase cu prietena ei

Citește și: Care este cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu și cum arată o parte din copilăria ei. “Parcă totul e cenușiu. Când spui tată și mamă, încă te mai simți copil.”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Artista a vorbit și despre momentele în care a aflat că soțul ei calcă strâmb, deoarece noaptea o sunau diferite doamne care îi spuneau că este împreună cu partenerul ei, deși acesta era în pat lângă ea. A aflat și de faptul că a înșelat-o cu prietena ei cea mai bună de atunci, care a făcut-o să înțeleagă, de fapt, că nu a avut în cap ideea de a-l lua de tot de lângă ea.

A rămas prietenă cu ea până acum, iar soțul ei nu știe niciun cuvânt din cele discutate atunci cu femeia respectivă.  “Mă tot suna ba una, ba alta, pe telefon fix. Și într-o noapte mă sună și îmi spune: “ești singură azi, eu sunt cu bărbatul tău.” Eu zic că “e lângă mine.” Și atunci am zis, în mintea mea: “uite, dacă el nu era, eu credeam.” Totul e să știi să-ți coordonezi creierul, să-ți vezi în față viitorul.
Era prietena mea cea mai bună, m-am văzut. I-am zis că îi fac, că îi dreg, ea a zis: “Fă-mi ce vrei, dacă nu îl luam eu, îl lua alta și îl lua de tot. Eu ți-am ținut căsnicia.” Am luat-o în brațe, am pupat-o, suntem prietene și nici în ziua de azi eu nu am scos un cuvânt la bărbat.”,
a mai spus artista.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Elena Merișoreanu, adevărul despre pensia sa! Pe ce cheltuie artista cei mai mulți bani: „Am muncit pentru pensia aceasta 38 de ani, am stat la un ansamblu unde am îndurat multe.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Incendiu puternic la o hală din Popești-Leordeni! Zece persoane evacuate de urgență

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante


Cookies