Ce spune Florin Călinescu despre relațiile cu femeile. “Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește.”

Ce spune Florin Călinescu despre relațiile cu femeile. “Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește.”
Ce spune Florin Călinescu despre relațiile cu femeile. “Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește.”

Florin Călinescu a vorbit despre relațiile din cuplu sau căsnicie și motivul pentru care femeile se plictisesc lângă partener.

Florin Călinescu, cunoscutul actor de film și teatru, realizator de emisiuni de televiziune și jurat în cadrul unui show de talente, are o carieră de succes, iar de-a lungul vieții sale a colaborat cu nume mari din cinematografia română. Când vine vorba despre viața privată, acesta are o poveste marcată de tragedii, dar și de realizări. A fost căsătorit timp de 27 de ani cu o actriță, care, din păcate,  s-a stins din viață în 2005.

Acesta încercat de fiecare dată să treacă peste obstacole și să găsească cea mai bună formă prin care să ajungă la realizările sale, fără să lase trecutul să îl întunece.

Ce spune Florin Călinescu despre viața alături de femei

Citește și: Florin Călinescu, amintiri din perioada copilăriei: „Se mânca cu mâna. În afară de vreo fiertură sau o zeamă, restul, totul se mânca întins. Îți făceai un boț de mămăligă și înmuiai în untură.”

Florin Călinescu
Florin Călinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum a arătat copilăria lui Florin Călinescu? „Păscut oi, gârlă, izlaz. Astea au fost excursiile mele. Atunci uram pentru că devenisem orășean, dar alea m-au făcut cine sunt astăzi.”

Invitat în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, actorul Florin Călinescu a vorbit despre numeroase aspecte din viața lui personală și profesională.

Când vine vorba despre femei, acesta a avut câteva cuvinte de spus. A mărturisit că această creație a lui Dumnezeu este făcută în așa fel încât să se plictisească foarte repede, indiferent de cât de multe ar face un bărbat pentru partenera lui de viață. Contrar tuturor așteptărilor și realizărilor dintr-o căsnicie sau din relație, dar și contrar tuturor lucrurilor pe care un bărbat poate să i le ofere acesteia, actorul a mărturisit că dacă un bărbat este considerat plictisitor în viața partenerei sale, este condamnat pentru totdeauna, chiar dacă alege să rămână lângă el până
la finalul vieții sale. 

“Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește foarte repede. Dacă tai lemne, dacă o duci în mână prin lavă, dacă o duci în cârcă și o salvezi de pe Titanic, dacă o îmbraci, dacă îi umpli frigiderul, dacă îi faci cei mai frumoși și inteligenți copii, toate astea le trece, pentru că toate astea trec. Dar traiul cu un bărbat care face toate astea și e plictisitor, e condamnat, chiar dacă stă cu tine până crapi.”,

a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu
Florin Călinescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Florin Călinescu. „Nu pot să nu remarc grija pe care Florin şi-a aşternut-o, după pierderea soţiei. El devenise şi mama şi tata"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies