Ce spune Iulia Albu despre poza in care Anda Adam apare cu tigara in gura? Fashion editor-ul a taxat-o dur pe cantareata. "Simbol negativ"

Ce spune Iulia Albu despre poza in care Anda Adam apare cu tigara in gura? Fashion editor-ul a taxat-o dur pe cantareata.
Ce spune Iulia Albu despre poza in care Anda Adam apare cu tigara in gura? Fashion editor-ul a taxat-o dur pe cantareata. "Simbol negativ"

Iulia Albu o critica dur pe Anda Adam. Vezi ce spune despre artista.

 

Anda Adam nu a reusit sa o impresioneze pe Iulia Albu cu tinutele pe care le-a purtat in ultima vreme, dar ceea ce i-a atras critici usturatoare din partea fashion editor-ul nu este, surprinzator, vestimentatia.

Jurata de la "Bravo, ai stil!" a taxat dur imaginea in care artista apare tinand senzual o tigara in gura, dar mai ales descrierea fotografiei.

 

 

" Anda Adam se vrea stilata. Cam cu orice pret. Fie el mic sau mare. Sau mic.

Varianta ceva mai accesibilă a celebrelor costume purtate de artistii internationali de renume, salopeta pe care o poarta Anda Adam are totusi plusul de a se combina fericit cu coditele impletite si cu acea nuanta de albastru. Aproape ca nu o credeam in stare pe Anda Adam de o combinatie atat de simplu – complicata.

Eram ironic? Nu stiu..

Stiu insa ca atunci cand te pozezi cu o tigara in mana, fie o faci pentru a starni un val de controverse care ar fi un lucru pozitiv pentru engagementul oricarui cont de Instagram, fie o faci pentru ca pur si simplu nu-ti dai seama. Daca totusi iti dai seama pe ultima suta de metri si pui in descrierea fotografiei: “tigara este doar pentru fotografie”, transmiti insa un mesaj simplu.

Cam cat de simplu? Cam cat de evident ar putea fi faptul ca folosesti un simbol negativ doar pentru publicitate… Thumbs down for P-ANDA!", a scris Iulia Albu pe site-ul ei iuliaalbu.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Motivul pentru care Andreea Mantea plange la emisiune! “Nu pot sa ma abtin! Chiar incerc sa imi opresc lacrimile”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies