Ce spune Jeni Nicolau despre gura lumii și cât de mult o interesează comentariile celor din jur: „Au fost multe lucruri care m-au rănit de-a lungul vremii.”

Ce spune Jeni Nicolau despre gura lumii și cât de mult o interesează comentariile celor din jur: „Au fost multe lucruri care m-au rănit de-a lungul vremii.”
Ce spune Jeni Nicolau despre gura lumii și cât de mult o interesează comentariile celor din jur: „Au fost multe lucruri care m-au rănit de-a lungul vremii.”

Jeni Nicolau a vorbit despre gura lumii și cât de mult ține cont despre părerea celorlalți.

Jeni Nicolau, cunoscuta și îndrăgita artistă, iubită pentru melodiile și piesele de teatru de tip pamflet pe care le realizează, este mereu prezentă cu zâmbetul pe buze și aduce un strop de bucurie tuturor celor care o ascultă. Aceasta este prezentă atât în emisiunile TV, cât și la evenimente private și reușește de fiecare dată să arate latura fericită și să își spună părerea despre toate subiectele din jur, fără să ezite acest lucru.

Invitată în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, Jeni Nicolau a vorbit despre greutățile vieții, cu zâmbetul pe buze, așa cum mulți nu au reușit să o cunoască și a reușit să atingă și un subiect destul de sensibil în zilele noastre, părerea celor din jur despre lucrurile pe care cineva le face.

Aceasta a mărturisit că inclusiv mama ei făcea toate treburile  în gospodărie în momentul în care vecinii săi începeau să lucreze la ceva anume.

Familia își dorea să fie de fiecare dată în rând cu lumea, iar ea spune acum că niciodată nu a interesat-o ce fac cei din jur și nici ce spun aceștia.  “Chiar am făcut de curând un pamflet cu lumea asta. Gura lumii, să nu zică lumea ceva. Mama avea o vorbă, mă înnebunea toamna. “Mama, să băgăm varza.” “De ce?” “Pentru că a băgat toată lumea.” “Mama, să facem vinul.”
“Păi mai sunt două săptămâni. De ce acum? “Păi ăștia toți au băgat.” “Mamă, să luăm lemne.” “De ce?”. Pentru că toată lumea a luat. Chestia asta cu lumea, pe mine nu m-a interesat ce face lumea. De multă vreme nu mă mai interesează.”,
a spus Jeni Nicolau.

Jeni Nicolau, dezamăgită de persoanele din jurul ei

Citește și: „Mi-am luat și eu una.” Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jeni Nicolau
Jeni Nicolau[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anca Țurcașiu, emoționată până la lacrimi de o fetiță de la grădiniță: „Am fost la grădiniță să lucrez cu copiii pentru serbarea de sfârșit de an. M-a emoționat atât de tare!”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Chiar dacă se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, artista a mărturisit că au fost multe lucruri care au rănit-o de-a lungul vieții, mai ales că se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele, fiind și cazul ei. A fost dezamăgită de oamenii care i-au spus că vor fi lângă ea, deși nu a putut să fie fizic, și și-ar fi dorit de multe ori să primească măcar un mesaj în care cineva să se gândească la cum este. 

“Au fost multe lucruri care m-au rănit de-a lungul vremii pentru că mai este o problemă. Dacă tu ai o problemă, ferească Dumnezeu, se poate întâmpla oricui, că prin viața asta să trecem și prin momente neplăcute, nu poți să fii lângă mine, dar un mesaj în care să spui: “ Jeni, să nu uiți că eu sunt aici.” Când îi aud: “da, dar în situația asta chiar nu știam ce să spun.”
Spune ce crezi tu că ar putea să mă ajute atunci.”,
a mai spus artista.

Jeni Nicolau
Jeni Nicolau[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies