Ce spune jucăria ta preferată din copilărie despre tine

Ce spune jucăria ta preferată din copilărie despre tine
Ce spune jucăria ta preferată din copilărie despre tine

Când erai în școala generală, o prietenie putea începe de la un desen animat pentru care împărtășeai aceeași pasiune precum fata care s-a așezat cu tine în bancă.

Acum, în pauza de masă de la muncă, vorbești cu colega ta despre noul episod din serialul pe care amândouă îl urmăriți cu interes. Unele lucruri nu se schimbă niciodată: preferințele tale te definesc și reprezintă o mare parte din imaginea pe care cei din jur și-o formează în legătură cu tine.

 

Iată ce spune jucăria favorită din copilărie despre personalitatea ta:

 

  1. Ursuleț de pluș

În cazul în care cadoul ideal de la partenerul tău pentru Valentine’s Day este un ursuleț de pluș, înseamnă că ești o persoană grijulie care apreciază lucrurile clasice. De asemenea, ești o fire nostalgică; pui preț pe trecut și pe stabilitate pentru că, la fel ca în zilele în care te întorceai de la școală și dormeai de prânz cu plusurile, resimți mult confort atunci când te cuibărești în pat, lângă persoana iubită.

 

2. Păpușă

Îți e dor de zilele în care stăteai ore în șir pe covor și născoceai povești care le aveau drept protagoniste pe păpusile tale? Mai ții minte cât de frumos era să le piepteni părul mătăsos și să le alegi tot felul de ținute? În prezent, ți-ai păstrat feminitatea și ai devenit propria ta păpusa deoarece, mai mult ca sigur, încă te pricepi la modă și cunoști ultimele tendințe în materie de makeup si hairstyle. Chiar dacă locuința ta nu este toată decorată în nuanțe de roz, ai moștenit ceva din caracteristicile pe care le aveau jucăriile tale preferate: un grup de prietene minunate cu care scrii cele mai interesante povești.

 

3. Lego

Dacă te distrai pe cinste asamblând tot felul de construcții din cuburi colorate de plastic, ai devenit un adult organizat si ingenios. Îti place să respecți indicațiile pe care le primești și ajungi întotdeauna la un rezultat satisfăcător. Întoarce-te, chiar și pentru câteva ore, la pasiunea de a construi și joacă-te alături de copii tăi cu seturile din gama LEGO Ninjago pe care le găsești pe Altex.ro. Cu siguranță îți va trezi multe amintiri această activitate pe care o poți face singur sau cu prietenii tăi. 

4. Puzzle

Muzica în surdină, o prăjitură bună și un puzzle complex ar putea creea, în continuare, o dimineață perfectă pentru tine? Asta înseamnă că ești o persoană liniștită, calculată, care înțelege că doar munca de calitate poate duce la o imagine de ansamblu fermecătoare. Ai multă răbdare și nu îți este teamă să încerci pâna când, în final, toate aspectele din viața ta se completează perfect, asemenea pieselor de puzzle.

5. Consolă video

Știi că faci parte din generația de mileniali atunci când ai crescut cu o consolă video în casă. Așadar, ești o fire căreia îi plac schimbările, mai ales în domeniul tehnologiei, și îți e ușor să te adaptezi. Petrecând mult timp în fața ecranului, ai început să iubești competiția, așa că nu rare sunt ocaziile în care îți provoci prietenii la maratoane de jocuri video, la fel ca în copilărie.

 

Nu e un secret faptul că te schimbi de la an la an. E benefic, totuși, să-ți dai seama ce trăsături ți-au rămas, ce a reușit să treacă testul timpului, iar interpretarea anumitor aspecte din copilărie poate fi de mare ajutor în acest demers.  

Sursa foto: pexels.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies