Ce spune Lia Sinchevici, frumoasa actrita care interpreteaza rolul Tamerei in "Strada Sperantei", despre personajul caruia ii da viata:  "Din pacate, nimereste numai in belele"  

Ce spune Lia Sinchevici, frumoasa actrita care interpreteaza rolul Tamerei in
Ce spune Lia Sinchevici, frumoasa actrita care interpreteaza rolul Tamerei in "Strada Sperantei", despre personajul caruia ii da viata:  "Din pacate, nimereste numai in belele"  

Pe tanara actrita Lia Sinchevici, telespectatorii o pot urmari interpretand rolul Tamarei, o tanara moldoveanca de peste Prut, in serialul de comedie "Strada Sperantei", difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00,  la Kanal D.

Tamara este angajată la magazinul doamnei Mia, "poreclita madam Goagal",  interpretata de Monica Anghel. Frumoasa si saraca, Tamara  a ajuns in imprejurari stranii in casa familiei Teodorescu. In lupta pentru supravietuire va accepta sa devina fata din casa buna la orice sau vanzatoare la magazinul Miei si va reusi cu greu sa respinga avansurile lui Viorel, sotul Miei, interpretat de Ovidiu Niculescu. Tamara este o fata buna la suflet si credincioasă, iar inocenta ei este dezarmanta.

Lia Sinchevici se regaseste in felul de a fi al personajului sau.

 

"Suntem amandoua moldovence din Republica Moldova si suntem curate in intentii. Tamara, personajul meu, este o fata credincioasa care, din pacate, nimereste numai in belele. Are o poveste foarte intortocheata, dar este o fata cu suflet bun si loiala. E o tipa atractiva care intra in vizorul barbatilor si acest lucru o cam incomodeaza.

Isi doreste o viata foarte linistita alaturi de un sot care sa o iubeasca si sa o protejeze. Dorinta de refugiu in familie exista si la mine in viata personala", a spus Lia Sinchevici.

                                                                                                                                       

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  "Educatia  oferita de parintii mei ma tine ancorata in realitate"

 

Tanara actrita are o carte de vizita impresionanta in cinematografie, la cei 25 de ani ai sai.  A avut roluri in peste zece lungmetraje, printre care ,,6,9 pe scara Richter”, “Exodus to Shanghai” “The Necessary Death of Charlie Countryman”, “6 Bullets”, ,,S-a furat mireasa”, “Detalii”. Si-a facut debutul in lumina reflectoarelor cand avea doar 15 ani, la o televiziune locala din Republica Moldova. Provine dintr-o familie de medici.

Initial a dorit sa urmeze cariera parintilor, sa devina medic chirurg. A si fost in Statele Unite cu o bursa la o scoala unde a studiat o scurta perioada biologie avansata, dar spiritul ei creativ a fost mai puternic. Parintii au sustinut-o mereu si i-au si insuflat principiile dupa care se ghideaza in viata si pe care doreste sa le transmita mai departe si fiicei sale in varsta de doi ani.

"In cultura noastra suntem educate de mame sa fim, la randul nostru, mame iubitoare, sotii grijulii, prietene fidele, femei model. Eu mi-am dorit mereu acest refugiu in familie. Am tendinta, eu, Lia,  sa zbor in dorintele mele, visele mele, proiectiile mele. Dar educatia oferita de parintii mei ma tine ancorata in realitate", s-a caracterizat frumoasa actrita.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

            Continua in aceasta seara aventurile personajelor de pe “Strada Sperantei, asa ca nu ratati, serialul care va aduce zambetul pe buze, astazi de la ora 20:00, numai  la Kanal D!

           

https://we.tl/t-fdqInptcCd



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies