Ce spune Monica Tatoiu despre funcțiile de conducere și despre respectul dintr-o instituție? „Dacă ar fi după mine, i-aș mătura pe toți”

Ce spune Monica Tatoiu despre funcțiile de conducere și despre respectul dintr-o instituție? „Dacă ar fi după mine, i-aș mătura pe toți”
Ce spune Monica Tatoiu despre funcțiile de conducere și despre respectul dintr-o instituție? „Dacă ar fi după mine, i-aș mătura pe toți”

Monica Tatoiu a vorbit despre funcțiile de conducere și respectul din instituții.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândește despre diferite situații din jurul ei, iar în anii în care a ținut afacerile pe picioare a învățat foarte multe lucruri.

Ce spune Monica Tatoiu despre funcțiile de conducere

Citește și: Monica Tatoiu, despre cât de greu i-a fost să se integreze în viața din Capitală! Femeia de afaceri a povestit despre încercările prin care a trecut când a venit la București

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu a povestit cum arăta copilaria ei. „ Aveai vacă, gâscă, aveai rațe, bunica făcea pâine.”

Monica Tatoiu a vorbit, în cadrul emisiunii Actual, despre momentele în care a ocupat o funcție de conducere și modalitatea prin care un șef trebuie să își câștige respectul celor din jur pentru a fi ascultat.

„Eu când eram șefă, la privat, trebuia să mă duc prin depozit, să stau printre ei. Atunci când ești șef, la privat sau la stat, trebuie să fii calificat. Nu poți să fii șef și să dai cu biciul dacă nu dai un exemplu personal și poziția ta nu este legitimată prin respectul celor pe care îi conduci pin capacitățile tale. Dacă ar fi după mine, i-aș mătura pe toți ăștia.
Că nu e respect. Oamenii ăștia nu sunt legitimați prin competențele lor pentru a fi respectați. Totul ține de managerul acelui sistem.”
, a poveestit Monica Tatoiu.

Când a ajuns Monica Tatoiu șefă pentru prima dată

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Deși acum este o femeie împlinită și are tot ce își dorește, când vine vorba de începutul carierei sale, a recunoscut, în cadrul unui alt interviu, că a fost nevoită să muncească ani la rând pentru a-și permite o mașină sau lucrurile pe care le are azi.

Și-a câștigat respectul celor din jur și a învățat ce trebuie să facă pentru a-l primi. „România e țara cu cele mai multe mașini în timpul orelor de program. Și ce mașini. Le-a cumpărat tata sau cine le-o fi cumpărat, că eu nu cred că poți să-ți iei mașină singur. Mi-am luat o mașină în ’87 și am muncit din ’81. Eu am ajuns șefă la 37 de ani.
Deci am ajuns director regional după 7 ani.
Salariu de primar nu se compară cu salariul de director. Aveam 25.000 de euro. Cotizația la pensie era de 4.000-5.000, eram director regional, mergeam prin India, dar mi-a plăcut ideea.", a mai spus Monica Tatoiu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Câte relații a avut Monica Tatoiu și ce legătură a avut cu Florin Călinescu. „Atunci era frumos tare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies