Ce spune Otilia Bilionera despre bărbatul cu care s-a căsătorit și pe care îl ține ”la secret”

Ce spune Otilia Bilionera despre bărbatul cu care s-a căsătorit și pe care îl ține ”la secret”
Ce spune Otilia Bilionera despre bărbatul cu care s-a căsătorit și pe care îl ține ”la secret”

Otilia Bilionera pare să fie îndrăgostită până peste cap de bărbatul misterios din viața ei, cel care a convins-o, fără prea mare efortă, să se căsătorească religios într-o moschee.

Cu toate că Otilia Bilionera este una dintre cele mai populare figuri din lumea showbiz-ului românesc și este un star în Turcia, bărbatul cu care s-a căsătorit a reușit să o convingă să păstreze cât mai mult discreția când vine vorba de identitatea și imaginea lui.

Citeste si: Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera! El este bărbatul pe care încearcă să îl țină la ”secret”

Citeste si: Dezvăluri despre bijuteria fabuloasă primită de Otilia Bilionera ca să spună ”DA”!

Citeste si: Otilia Bilionera, nuntă în secret. S-a măritat într-o moschee

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Totuși, în ciuda acestui fapt, de curând au apărut câteva imagini cu frumoasa Otilia Bilionera și bărbatul care a reușit să o convingă că este, pentru ea, un adevărat Făt-Frumos.

Și, chiar dacă a încercat să îi ascundă cât mai mult figura, Otilia Bilionera nu s-a mai putut abține și a postat, pe unul dintre conturile ei de socializare, câteva fotografii cu actualul ei soț, imagini din care se poate observa că frumoasa artistă este mai fericită ca niciodată atunci când este în brațele afaceristului de origine arabă.

Mai mult decât atât, de curând, frumoasa Otilia Bilionera și-a luat inima în dinți și a vorbit despre relația pe care o are cu misteriosul ei soț.

Mai exact, acum câteva zile, Otilia Bilionera și-a anulat tot ce ar fi putut avea de făcut și s-a dedicat, în totalitate, soțului ei. Nu de altceva, dar frumoasa cântăreață a dezvăluit că relația dintre ea și bărbatul pe care îl iubește a împlinit fix un an. ”O zi fericită! Te iubesc, habub (cuvântul cu care îl alintă pe soțul ei, n. red.)”, a notat Otilia Bilionera pe conturile ei de socializare, fericită până peste poate de relația liniștită și discretă pe care o are.

Otilia Bilionera s-a căsătorit în moschee

 

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte.

Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre”, spunea Otilia Bilionera.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mai are Patrick vreo șansă în fața Denisei? Ce spune tânăra despre cum ar vrea să fie partenerul ei de viață? „Dacă vine scânteia, aia este.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies