Ce spune Sânziana Buruiană despre geloziile din cuplu: “Dacă nu ești gelos și ești indiferent, ce iubire mai e aia?”

Ce spune Sânziana Buruiană despre geloziile din cuplu: “Dacă nu ești gelos și ești indiferent, ce iubire mai e aia?”
Ce spune Sânziana Buruiană despre geloziile din cuplu: “Dacă nu ești gelos și ești indiferent, ce iubire mai e aia?”

Sânziana Buruiană a vorbit despre gelozie și cum simte acest sentiment în relație.

Sânziana Buruiană, fosta asistenta TV, cunoscută de pe micile ecrane, are o familie fericită și împlinită, de care se bucură și cu care petrece foarte mult timp. În cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, aceasta a vorbit despre cum este gelozia într-o relație și că fără ea nu ar exista iubire adevărată. Spune că nu poate fi păcălită și că nici nu poate sta cu o persoană care nu îi oferă liniște din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, în momentul în care apar copiii, parcă toate problemele dispar.  „Eu cred că nu există iubire fără gelozie fără 1 gram de gelozie. Dacă nu ești gelos și ești indiferent, ce iubire mai e aia? Eu sunt o persoană care simte lucrurile și nu poți să mă păcălești. Sunt zodia Racului și Racii au acolo un bun simț. Nu aș putea să trăiesc cu o persoană care nu-mi oferă liniște din punctul acesta de vedere.
Dacă mă ține așa în priză și mă face geloasă, nu mai sunt în stare de nimic. Poate aș fi putut să fiu la început, fiind la fotbal, era înconjurat de domnișoare, dar cred că atunci când apar copiii nu te mai gândești, nu mai ai problemele astea, parcă dispar.”
, a povestit Sânziana Buruiană.

Ce spune Sânziana Buruiană despre cuplurile care se despart

Citește și: Sânziana Buruiană le critică pe femeile care nu iau rolul de mamă în serios: „În momentul în care ai un copil, mi se pare deplasat ca tu să te îmbraci foarte sexy, să umbli cu bărbați.”

Sânziana Buruiană
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce părere au avut părinții Sânzianei Buruiană despre aparițiile controversate ale fiicei lor? „M-au lăsat să fac ceea ce îmi doresc. M-au lăsat să mă deschis, să prind curaj!”

Sânziana Buruiană a mai adăugat faptul că a fost atentă în ultima perioadă la cuplurile care se despart după mulți ani și nu înțelege cum reușesc să fac acest lucru și de unde mai apar discuțiile, geloziile, dar și fluturii în stomac, în momentul în care ai atât de multă treabă cu un copil. 

„Mă uitam la cuplurile astea care se despart după câțiva ani și chiar mă întrebam: „Când mai aveți timp de gelozii, să mai intervină nu știu ce, când au atâta treabă cu copiii?” E atât de multă treabă și pe mine chiar mă șochează. Cu toate astea, mai au timp de fluturași în stomac să se simtă din nou ca la 16 ani, dar ai atâta treabă, mergi la școală, mergi acolo.”,
a spus Sânziana Buruiană.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Sânziana Buruiană
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Cu ce nu este de acord partenerul ei de viață? „Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies