Ce spune Tavi Colen despre moartea Mădălinei Manole și motivul pentru care nu a făcut niciodată declarații despre ea. “Îi și vedeam foarte bine pe amândoi împreună.”

Ce spune Tavi Colen despre moartea Mădălinei Manole și motivul pentru care nu a făcut niciodată declarații despre ea. “Îi și vedeam foarte bine pe amândoi împreună.”
Ce spune Tavi Colen despre moartea Mădălinei Manole și motivul pentru care nu a făcut niciodată declarații despre ea. “Îi și vedeam foarte bine pe amândoi împreună.”

Tavi Colen a vorbit despre Mădălina Manole și despre soțul ei, cu care este prieten.

Tavi Colen, îndrăgitul și cunoscutul artist care a făcut parte din trupa Talisman mulți ani la rând, a avut, de-a lungul timpului, colaborări cu artiștii mari și de renume din țară, astfel că acesta a cunoscut-o pe Mădălina Manole, dar și pe Puiu Mircea, soțul acesteia, cu care este și acum foarte bun prieten.

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Tavi Colen a fost întrebată, în urmă cu o lună, ce crede despre moartea artistei, iar acesta a spus că nu a făcut niciodată declarații despre ea și nici nu ar

putea să vorbească vreodată pe acest subiect sau să creadă ceva cu privire la moartea sa. Spune că a fost o fată cu care s-a înțeles excepțional prin turnee, o fată bună, cu care râdeau foarte mult împreună și pe care o vedea potrivită cu soțul ei. 

„Nu am declarat niciodată nimic despre moartea Mădălinei Manole. Eu dacă aș declara ceva vreodată și am declarat despre Puiu Mircea, care e prietenul meu de-o viață, care aproape toate albumele Talisman au fost trase la mixer cu el, a fost inginerul meu de sunet, a fost clăparul meu de

sunet ani de zile, știu pe ce parte doarme. Despre Mădălina Manole nu am declarat niciodată nimic și nici nu văd de ce aș face așa ceva, nu aș vrea să comentezi așa ceva, Dumnezeu să o odihnească. O fată cu care ne-am înțeles excepțional prin turnee, pe la mare, peste tot, prin Germania a fost în turnee. O fată bună, râdeam mult împreună. Îi și vedeam foarte bine pe amândoi împreună, adică mie mi-a plăcut foarte tare de ei ca și cuplu.”,
a povestit Tavi Colen.

Relația pe care Tavi Colen o are cu soțul regretatei Mădălina Manole

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mădălina Manole
Mădălina Manole[Sursa foto: Facebook-Arhivă]

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Artistul are doar cuvinte de laudă despre Puiu Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, cu care este prieten și acum și spune că este o persoană de o inteligență rară.

A avut întotdeauna atracție la fete, iar el a lucrat mult timp pentru trupa din care făcea parte. Se vizitează și acum cu copiii, cei doi fiind de aceeași vârstă și spune că este surprins de felul în care îl crește. 

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nu comentez nimic despre Mădălina Manole, nu am spus niciodată. Despre Puiu Mircea pot să vă spun multe lucruri excepționale. Este un om de o inteligență rară. El cred că avea cea mai mare atracție la fete dintre noi, din trupă, atunci, pe vremea aceea, pentru că ne-a încurcat de foarte multe ori. Fetele cele mai frumoase mergeau spre el. E un tip timid, nu pleca niciodată cu niciuna, de asta ne și ofticam noi, de fapt.

Nu cred că ar fi în stare să omoare nici măcar o muscă. Este de o bunătate ieșită din comun, eu văd cum își crește copilul care este deodată cu al meu, noi ne vizităm cu copiii unii la alții.”, a mai spus Tavi Colen.

Puiu Mircea și Mădălina Manole
Puiu Mircea și Mădălina Manole[Sursa foto: Facebook-Arhivă]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies