Ce sumă de bani a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Prețul cursei era 6 lei

Ce sumă de bani a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Prețul cursei era 6 lei
Ce sumă de bani a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Prețul cursei era 6 lei

Andree Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas. Ea încasează un salariu foarte mare, după cum s-a discutat de-a lungul anilor în spațiul public.

Andreea Esca are un salariu foarte mare, iar un taximetrist din Mamaia s-a gândit că va primi un bacșiș pe măsură atunci când a decis să îi accepte cursa de 6 lei Andreei Esca.

Citește și: „Salariul Andreei Esca era o glumă”. Marius Tucă, dezvăluiri neașteptate despre sumele pe care le câștiga. De ce nu a vrut jurnalistul să facă o televiziune de știri

Ce sumă de bani a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia

Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ziceai că îl las la orfelinat. Acum, dacă mă uit la ce se întâmplă în jur, nici nu știu ce să mai zic. Mi-e și rușine.” Andreea Esca, despre Alexia și Aris atunci când erau mici

Andreea Esca s-a urcat în automobil, iar prețul cursei era de numai 6 lei, pesemne că distanța nu era deloc una mare.

Cu toate că valora puțin, taximetristul a considerat că va primi un bacșiș pe măsură din partea prezentatoarei TV, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

El a povestit ce i s-a întâmplat, menționând faptul că celebra Andreea Esca nu i-a oferit decât strict banii de cursă, fără bacșiș. După care, vedeta a coborât din mașină și a plecat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani.”, a povestit taximetristul, despre experiența avută cu Andreea Esca, conform click.ro.

Ce salariu încasează Andreea Esca

Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului s-a vorbit foarte mult despre salariul Andreei Esca, iar oamenii care aveau impresia că salariul ei întrece orice limită ar putea fi dezamăgiți.

Cu toate acestea, prezentatoarea de știri câștigă bani frumoși, mai exact, 10.000 de euro.

Pe lângă salariu, vedeta mai încasează bani și din resortul pe care îl deține alături de soțul ei, acolo unde oamenii se bat pe locuri, deoarece arată foarte bine.

Ea mai are și foarte multe contracte de imagine, plătite foarte bine de diverse branduri din România.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Despre salariul Andreei Esca a vorbit și Dan Negru, care s-a arătat a fi destul de iritat de faptul că remunerațiile nu sunt unele publice. El a spus că el ar fi primul care ar veni să arate care este suma de bani pe care o câștigă.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia.

Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a spus Dan Negru, în presă, acum ceva timp.

Andreea Esca a menționat faptul că provocarea lansată de moderator este chiar o glumă bună.

 „Nu mă deranjează deloc.

Mi se pare o glumă foarte bună.”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum îți dai seama că ai o relație toxică. Care sunt cele 3 semne care îți indică acest lucru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Hugh Grant dezvăluie detalii surprinzătoare despre noul film „Bridget Jones”: „Este extrem de amuzant, dar și foarte, foarte trist”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies