Ce sumă este nevoită Gabriela Cristea să plătească lunar. Vedeta și Tavi Clonda și-au achiziționat un bolid de lux

Ce sumă este nevoită Gabriela Cristea să plătească lunar. Vedeta și Tavi Clonda și-au achiziționat un bolid de lux
Ce sumă este nevoită Gabriela Cristea să plătească lunar. Vedeta și Tavi Clonda și-au achiziționat un bolid de lux

Indiferent de situație, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu pun restricții bugetare atunci când vine vorba despre împrumuturi bancare.

În contrast cu cei care își doresc să evite datoriile, cei doi soți aleg să efectueze achizițiile semnificative exclusiv prin această metodă, ceea ce i-a adus în punctul în care trebuie să achite lunar o sumă colosală, comparabilă cu veniturile lunare ale unei persoane obișnuite pe parcursul mai multor luni.

Citește și: „Cum reușesc să meargă mai departe auzind în urma lor strigătele de ajutor ale celor care practic i-au nenorocit pe viață.” Gabriela Cristea, discurs emoționant după tragedia de la Crevedia

Ce sumă plătește Gabriela Cristea lunar

Lunile trecute, cuplul a achiziționat o mașină de lux nouă evaluată la 120 000 de euro, însă pentru a o obține nu au optat pentru plata integrală, ci au ales să facă un credit. Fiecare lună aduce cu sine o plată de 1.700 de euro pentru noul automobil, alături de încă 700 de euro, reprezentând rata aferentă primei lor mașini.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda, conform Cancan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cei doi s-au reapucat de lucrări la propria casă

Pe lângă suma lunară de 2.400 de euro pe care o alocă pentru rata bancară, cei doi soți au demarat lucrările la partea neterminată a casei lor, punând în mișcare proiectul lor de construire a unui nou garaj.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a mai spus Tavi Clonda, conform aceleiași surse.

Citește și: „O anumită fază emoțională, că recent s-a întâmplat ceva în familie.” Ce a pățit fiul lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul a făcut o serie de declarații, în mediul online

 

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„O anumită fază emoțională, că recent s-a întâmplat ceva în familie.” Ce a pățit fiul lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul a făcut o serie de declarații, în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies