Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată. Prețul este incredibil

Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată
Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată

Dacă îți dorești să organizezi un eveniment privat la Castelul Bran, trebuie să știi că este destul de costisitor. Iată care este suma pe care o cer proprietarii, pentru a putea organiza o petrecere privată o zi/noapte.

Castelul Bran  a fost un subiect foarte vehiculat în aceste zile, deoarece au apărut mai multe zvonuri despre petrecerea de Halloween pe care Elon Musk ar fi dat-o, în urmă cu o seară. Ei bine, trebuie să știi că nu este deloc ieftin să organizezi o petrecere.

Citeste si: Istoria castelul Bran și mitul contelui Dracula

Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran o zi/noapte

În Castelul Bran se pot organiza tot felul de evenimente, de la nunți la petreceri private, iar prețul este pe măsură. Potrivit unei surse, capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar prețul diferă în funcție de cerințele clientului.

„Capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar prețul diferă în funcție de cerințele clientului", spunea, în urmă cu câțiva ani, directorul de marketing al Castelului lui Dracula, potrivit unei surse.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După ce oamenii au vehiculat că Elon Musk ar veni în România pentru a organiza o petrecere de Halloween, unde sunt invitați miliardari din lumea întreagă, dar și vedete cunoscute de la Hollywood, multe persoane s-au întrebat cât costă să organizezi un eveniment la Castelul Bran.

În anul 2010 prețurile săreau de 20.000

de euro pentru o petrecere restrânsă. Din cauza costurilor foarte ridicate, nu oricine își permite să organizeze un eveniment la Castelul Bran.

Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată
Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Regele Charles urmează să ia o decizie importantă. Pe cine vrea sa îndepărteze de la îndatoririle regale

O petrecere de Halloween a avut loc în 2018

O astfel de petrecere a avut loc în 2018, 1000 de americani au petrecut acolo Halloween-ul, iar întreaga petrecere a fost organizată de o agenție de turism, iar fiecare persoană care a luat parte

a plătit câte 329 de dolari, iar costul total a fost de 329.000 de dolari.

Pentru evenimentul privat, care a avut loc cu o seară în urmă, la castelul Bran, organizat de cel mai bogat om din lume, s-ar fi încheiat cu un contract de confidențialitate, dar nu sunt cunoscute prea multe detalii.

Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată
Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: "Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!" Care a fost gestul controversat făcut de către Prima Doamnă a României, chiar înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Cine a fost Regina Maria a României. „Începând de la vârsta de treisprezece ani, întotdeauna vreun bărbat sau băiat era îndrăgostit de mine!"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies