Ce superstiții are Raluca Bădulescu și ce nu poartă niciodată. “De fiecare dată când am purtat, s-au întâmplat situații!”

Ce superstiții are Raluca Bădulescu și ce nu poartă niciodată. “De fiecare dată când am purtat, s-au întâmplat situații!”
Ce superstiții are Raluca Bădulescu și ce nu poartă niciodată. “De fiecare dată când am purtat, s-au întâmplat situații!”

Raluca Bădulescu a vorbit despre superstițiile pe care le are și ce anume nu poartă niciodată.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țară, fiind prezentă în numeroase ediții Bravo, ai stil, ca jurat pentru ținutele concurentelor. Aceasta este activă și în mediul online, acolo unde are numeroase proiecte și împarte foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională. Fiecare apariție reușește să întoarcă toate privirile, iar atunci când vine vorba despre sinceritate, cu siguranță se cunoaște deja faptul că îi place întotdeauna să spună ceea ce gândește.

Ce superstiții are Raluca Bădulescu și ce nu poartă niciodată

Citește și: Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se confruntă cu hate-ul în mediul online: "Sinceră să fiu, pe mine nu mă interesează!"

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Raluca Bădulescu explică ce trebuie să facă o femeie stilată! „Stilul nu constă în valoarea hainelor pe care le purtăm! O femeie trebuie să fie, în primul rând, foarte îngrijită.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Cancan, vedeta de televiziune a vorbit despre câteva superstiții pe care le are și ce anume nu face niciodată. Când vine vorba de ziua de naștere, Raluca a mărturisit că nu și-a sărbătorit-o niciodată, iar dacă vorbim despre bani și carduri, nu le ține niciodată în portofel.

Este de părere că acest lucru o va face să nu mai aibă bani. Chiar dacă ceasurile merg la numeroase ținute, ea nu le poartă, deoarece, de fiecare dată când a făcut-o, s-au întâmplat mai multe lucruri rele în viața ei. 

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

“Nu mi-am făcut niciodată ziua, nu mi-am făcut ziua nici când aveam 18 ani, nici când aveam 20, niciodată. Și mai stau și singură. Răspund la mesaje, mă bucur de toți prietenii care îmi scriu. Și de cei care îmi scriu, și de cei care nu îmi scriu, pentru că nu țin neapărat nici să-mi zici “la mulți ani. Nu țin portofel, niciodată, niciodată. Pentru că dacă am portofel, nu o să mai am bani, așa cred.

Totul e azvârlit în geantă. Nu port niciodată ceas. Poate au fost coincidențe, nu-mi dau eu seama. De fiecare dată când am purtat ceas, s-au întâmplat situații. O dată a murit cineva, o dată o chestie cu cățelul. De fiecare dată s-a întâmplat ceva și am concluzionat că eu nu mai port ceas niciodată.”, a povestit Raluca Bădulescu. Nu e prima dată când vedeta vorbește despre astfel de superstiții, așa că întotdeauna grijă la ce face, mai ales când trebuie să ia decizii importante. 

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu: „Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost tatăl Deliei Budeanu și ce meserie avea: "Toate sunt creațiile tatălui meu. I-au luat 33 de ani..."

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii și care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies