Ce ti se intampla cu adevarat daca inghiti o guma de mestecat!

Ce ti se intampla cu adevarat daca inghiti o guma de mestecat!
Ce ti se intampla cu adevarat daca inghiti o guma de mestecat!

Multor oameni li s-a intamplat sa inghita o guma de mestecat din greseala.

Jurnalistii de la BuzzFeed au discutat cu un gastroenterolog despre gumele de mestecat si consecintele inghitirii lor.

Medicul a furnizat mai multe informatii in legatura cu procesele care au loc in sistemul digestiv dupa ce inghiti o guma, iar prima concluzie este simpla: guma trece prin corpul unui om la fel ca oricare alt aliment, cu mentiunea ca nu este digerata in totalitate.

Ti s-a lipit guma in par? Foloseste asta!

Tubul digestiv al unui om este suficient de puternic incat sa digere atunci cand inghiti o guma de mestecat, gratie miscarilor specifice, acizilor si enzimelor pe care le contine.
Insa nu va reusi sa digere totul si nu va reusi sa absoarba continutul in intestinul mic din cauza proprietatilor chimice ale gumei. ”Odata ce intra, va iesi la fel ca oricare alt lucru. Perioada petrecuta in cadrul sistemului digestiv variaza in functie de motilitatea acestuia”, a declarat Lisa Ganjhu.

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum sa bati albusurile spuma in mai putin de un minut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies